9 december 2023

titus & fien winterrevue | finale

Waar: Theater aan de Schie Stadserf 1
Wanneer: Za 9 december 
Hoe laat: Om 13:30 uur 
Tickets: €27,50
Leuk voor kids vanaf 4 jaar*

Koop tickets en check de website

* Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te kopen, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot 2 jaar hebben geen toegang tot de zaal.

Zo oliebol! Zet je schrap, want Titus & Fien komen met jouw groene vrienden nog één keer terug met een gloednieuwe show, de Titus & Fien Winterrevue De Finale.

En natuurlijk met de Oliebollenband, het Oliebollenballet en komen er naast gloednieuwe hilarische sketches ook oude hits voorbij zoals het spekkie en natuurlijk het Oliebollenlied. Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen!   

Meet & Greet

Zwaai jij voor de laatste keer naar je groene helden, ga jij nog een keer met ze op de foto, zing jij mee met hun allergrootste hits en kom jij met de hele familie nog een keer dubbel liggen van het lachen? Deze aller aller allerlaatste onvergetelijke, hilarische show wil je niet missen!   

Groen & Gek 

Trek je allermooiste, meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen naar de voorstelling. Degene met de mooiste creatie ontvangt na afloop een Titus & Fien verrassingspakket. Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan!  

De allerlaatste

Na 15 jaar op het toneel, honderdduizenden lachende kinderen én grootouders, miljoenen views op YouTube en een mega hit op TikTok, neemt het populaire groene duo deze winter definitief afscheid van het toneel. Met De Titus & Fien Winterrevue De Finale komt er een einde aan een tijdperk en zal alles uit de kast worden getrokken om nog één keer de meest hilarische, meest grootse en meest gekke groene show neer te zetten!  
Je ziet in het Theater aan de Schie de allereerste voorstelling van de tournee! 

 


Aanmelden