14 september 2022 - 18 september 2022

SPIEGELTENT AAN DE SCHIE 

Waar: Theater aan de Schie, Stadserf 1
Wanneer: Wo 14 t/m zo 18 september
Tickets en info

De start van het nieuwe theaterseizoen wordt op een bijzondere manier door het Theater aan de Schie gevierd met een heel speciale programmering in de spiegeltent. De spiegeltent wordt gebouwd op het toneel van het theater en dat is uniek in Nederland!

                                             

Programmering

Wo 14 sep. Sven Ratzke 20th Century Songs 
Aanvang: 20:15 uur 
Toegang: €22,50 (excl. drankje)

In zijn nieuwe show 20th Century Songs duikt Sven samen met muzikanten in zijn catalogus van de mooiste songs van de afgelopen eeuw. Je hoort nummers van Jacques Brel, Nick Cave, Nina Simone, Astor Piazzola, Leonard Cohen en David Bowie.

Do 15 sep. The BlueBirds Great Big World 
Aanvang: 20:15 uur 
Toegang: €19,50 (excl. drankje)
 
The BlueBirds (Krystl en Rachèl Louise) schreven samen met verschillende vocalisten en songwriters, zoals Janne Schra en Hadewych Minis. Naast hun eigen songs, spelen ze ook klassiekers van onder andere Dolly Parton, The Chicks en Kacey Musgraves. Met special guest Leonie Meijer én band! 

Vr 16 sep. Ricky Koole en Ocobar Onwijs Gers 
Aanvang: 20:15 uur 
Toegang: €20,00 C

Na omzwervingen van New Orleans tot Tennessee vindt Ricky zichzelf terug thuis in Nederland. Met haar vrienden van Ocobar maakt ze eindelijk weer een onwijs gerse Nederlandstalige plaat met liedjes die soms weemoedig maken en dan weer zorgen dat je vrolijk en vol goede moed vooruit kunt.

Za 17 sep. Le Salon A sizzling and sensational variety experience 
Aanvang: 15:00 & 20:15 uur 
Toegang: €19,50
 (excl. drankje)  
Humoristisch, stoer, romantisch, brutaal, poëtisch en gedurfd. Geniet van optredens door variété artiesten van internationale topklasse! Zij weten je gegarandeerd op het puntje van je stoel te brengen. De Master of Ceremonie is vanderWal, die op zijn 11cm hoge hakken de cheeky gastheer zal zijn. 

Zo 18 sep. Jim van der Zee en band Keep It Fresh 
Aanvang: 15:00 uur 
Toegang: €19,50 (excl. drankje)
 
Het unieke van het theater is dat je iets ziet dat alleen daar op dat moment plaatsvindt. Je koopt een kaartje, maar eigenlijk koop je een ervaring. Jim van der Zee en zijn band doen er alles aan om die ervaring zo uniek mogelijk te maken en alles te geven wat zij in zich hebben. Let’s keep it fresh! 

 

S'DAM TIPT!

Brandersfeesten

Brandersfeesten

Rondvaarten fluisterboot Schiedam

Rondvaarten fluisterboot Schiedam

150 jaar Nieuwe Waterweg - Schiedam

150 jaar Nieuwe Waterweg - Schiedam

Terug naar evenementen

Aanmelden