7 december 2021 - 31 december 2021

S'DAM in het licht

CHECK OOK DE WEBSITE S'DAM IN HET LICHT

Gedurende de hele maand december worden, in het historische centrum van Schiedam, bruggen en gebouwen sfeervol en feestelijk verlicht. 

KERSTBOMEN, FEESTELIJKE ETALAGES & LEGO
Zoals elk jaar staat op de Grote Markt een prachtige kerstboom. In de winkelstraten staan vrolijke kerstboompjes. Geniet in het centrum van sfeervolle en feestelijk versierde etalages, onder andere met lego, lichtjes en bewegende delen!

S’DAMMER IN HET LICHT  
Via de campagne S’DAM IN HET LICHT bedankt Schiedam Partners, in het super feestelijk aangeklede I-PUNT in de WAAG, een aantal Schiedammers die het afgelopen jaar van buitengewone betekenis zijn geweest voor haar/zijn omgeving, buurt of de stad en zet deze vrijwilligers letterlijk in het licht. Schiedam Partners heeft een aantal prominente Schiedammers gevraagd om iemand te nomineren. 

SCHIEDAM D-BOTTLE  
Verken met deze interactieve duurzame waterfles (met 3 QR codes) alle hippe hotspots van de stad. Laat je inspireren door de plattegrond op deze houdbare fles. De D-Bottle kan op verschillende locaties, zoals musea, hotels en openbare tappunten gevuld worden met koud water.
De Schiedam D-Bottle is exclusief te koop bij het I-PUNT in de Waag voor €21,95 

Koop je D-Bottle online!

S'DAM TIPT!

Winterlicht

Winterlicht

Jeneverfestival 2022

Jeneverfestival 2022

Glashard - Post-graffiti

Glashard - Post-graffiti

Terug naar s'dam in het licht

Aanmelden