27 mei 2022

O. Festival - First Dates

Waar: Loopuyt Fightclub
Wanneer: Vr 27 mei
Hoe laat: Om 12 uur
Tickets: €17,50
check de website

Klassieke bariton meets soulvolle hiphop zang. Met Antonio Fajardo & Kay Slice. 

Kay Slice
Kay Slice mixt soulful hiphop – geïnspireerd door acts als Anderson Paak en The Roots – met afrobeat geïnspireerd door artiesten als Ebo Taylor en Fela Kuti. Zijn muziek is bezield. Het is het resultaat van een queeste naar zijn eigen ik, via zijn moeder- en vaderland Ghana. Kay ziet muziek dan ook als de ideale vorm om dieper te connecten met zijn roots. 

Antonio Fajardo
Antonio Fajardo is bariton in Madrigals, studeerde zang aan het Conservatorium van Barcelona en vervolmaakte zich bij M. Pinkas en C. Chausson. Hij won de Manuel Ausensi zangwedstrijd in 2005. Tegenwoordig treedt hij op als zanger en leidt hij het muziek- en theatergezelschap Notte e Giorno. Hij componeerde een opera, Jordi i el Leviatà (2017) en zijn repertoire reikt van opera’s zoals Rossini’s Il Barbiere di Siviglia, Mozarts De Toverfluit, Verdi’s Rigoletto en Puccini’s La Bohème tot de grote gewijde werken van Bach, Beethoven en Schubert. 

First Dates

Stemmen uit verschillende werelden op verrassende locaties. Of je nu bariton of rapper bent; meestal word je als zanger gevraagd om hetzelfde te doen, terwijl je zoveel meer bent dan dat alleen. First Dates daagt bijzondere stemmen uit om de samenwerking aan te gaan met musici uit andere genres. Zij ontmoeten elkaar op een inspirerende plekken en zullen zichzelf, maar ook de bezoekers, verbazen. 

S'DAM TIPT!

IDDF

IDDF

Zoro Feigl - Zonvonkengesproei

Zoro Feigl - Zonvonkengesproei

jurassic encounter

jurassic encounter

Terug naar theater / concerten

Aanmelden