19 april 2024

Merel Vercammen & Dina Ivanova

Waar: Westvest90-kerk, Westvest 90
Wanneer: Vr 19 april
Hoe laat: Om 20:15 uur
Tickets: €24,50
Check de website

Merel Vercammen & Dina Ivanova (viool en piano) spelen werk van Claude Debussy, Francis Poulenc, Mathilde Wantenaar, Johannes Brahms en Joey Roukens.

Programma

  • Claude Debussy
  • Francis Poulenc
  • Mathilde Wantenaar
  • Johannes Brahms
  • Joey Roukens

Merel Vercammen 

Merel Vercammen is klassiek violist en improvisator. Ze studeerde cum laude af aan het Royal College of Music in Londen, en was prijswinnares van de London Grand Prize Virtuoso Competition, het Nationaal Concours van de Stichting Jong Muziektalent Nederland en het Prinses Christina Concours. Merel trad op over de hele wereld en speelde in concertzalen als het Concertgebouw in Amsterdam, de Elbphilharmonie in Hamburg en de Wigmore Hall in Londen. In 2022 vond de eerste editie van haar festival over muziek & wetenschap SNAAR plaats in Tivoli Vredenburg te Utrecht. 

Dina Ivanova 

Dina Ivanova  studeerde aan het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou bij Prof. A. Mndoyants. Zij heeft concerten gegeven in Duitsland, Hongarije, Cuba, Bulgarije, Litouwen, Denemarken, Noorwegen, Polen, de Verenigde Staten en Rusland.  

Merel & Dina 

Merel Vercammen en Dina Ivanova spelen al jaren samen. Na het album Symbiosis, dat Vercammen en Ivanova in 2019 opnamen, verscheen in 2021 hun cd The Boulanger Legacy over de gelijknamige Franse vrouwelijke componist.

 

S'DAM TIPT!

Koningsdag in Schiedam

Koningsdag in Schiedam

Nationale Molendag Schiedam

Nationale Molendag Schiedam

World Cocktail Weekend

World Cocktail Weekend

Terug naar theater / concert

Aanmelden