21 juni 2023

Lunchconcert | EigenGrau Ensemble

Waar: Theater aan de Schie
Wanneer: Wo 21 juni
Hoe laat: Van 12:15 - 13 u
Tickets: Gratis 
Check ook de website

Geniet woensdag 21 juni tijdens je lunchpauze van een mooi concert van het EigenGrau Ensemble. Breng gewoon je eigen lunch mee, aan de bar zijn drankjes verkrijgbaar. Iedereen is welkom!

EigenGrau Ensemble

Het EigenGrau Ensemble, een samenwerking tussen het EigenGrau Trio, het Isle Quartet en zangeres/componiste Giulia Rosanna. Het ensemble begon als jazz trio in 2021, toen pianist Simon Gelsdorf samen met bassist Thor Johansen en drummer Nikolas Tsangaris het EigenGrau Trio oprichtte.

Na een jaar van optredens met het trio, kreeg Simon de ingeving om zijn interesse in film muziek te uiten in het componeren voor een groter ensemble. Hij combineerde het trio met het ISLE Quartet, bestaande uit violisten Sybren Holwerda en Linda Lukas, altvioliste Irene Garcia en celliste Elsa Le Moigne, en zangeres/componiste Giulia Rosanna om het EigenGrau Ensemble te vormen.

In zijn composities, combineert Simon veelzijdige jazz, fluwelen strijkers en zuivere zang tot originele muziek, geïnspireerd door jazz artiesten zoals Brad Mehldau en Shai Maestro en film componisten zoals Joe Hisaishi en Hans Zimmer.

Afgelopen zomer heeft het EigenGrau Ensemble haar eerste twee singles, Eigenlicht en Icarus, uitgebracht.

S'DAM TIPT!

Proef! De Plantage

Proef! De Plantage

Carte Blanche (Fuck the Dictator)

Carte Blanche (Fuck the Dictator)

Yayoi Kusama. De Nederlandse jaren 1965-1970

Yayoi Kusama. De Nederlandse jaren 1965-1970

Terug naar theater / concert

Aanmelden