13 april 2021 - 25 juni 2022

Live vanuit I-Punt de WAAG met Kim Toussaint

Waar: Thuis, vanuit het I-Punt in de Waag
Wanneer: Vanaf wo 14 april
Check het filmpje op S'DAM youtube
Correctie filmpje: Jules was nachtburgemeester van Rotterdam, niet Schiedam

De 5e editie van Live vanuit I-Punt de WAAG is met projectontwikkelaar Kim Toussaint. Kim vertelt over het Dirkzwager nieuwbouwproject en over haar werk bij van Wijnen.

Brochure Dirkzwager

De brochure met meer informatie over fase 1 van Dirkzwager is op te halen bij het I-Punt de WAAG aan de Lange Kerkstraat 39 of bij Ooms Makelaars aan de Gerrit Verboonstraat 2. 

Archeologie, jeneververleden

Ook ondergronds is het jeneververleden aanwezig: de foto toont de archeologische vondsten tijdens fase 1, van kelders, oude funderingen en (houten) vaten. Alle onderdeel van het vroegere distilleerproces. Het uitgangspunt bij archeologie is documenteren en zo veel mogelijk ‘in situ’ behouden. Daarom worden er, met zo min mogelijke verstoring, foto’s en tekeningen gemaakt en bijzondere vondsten schoongemaakt en gearchiveerd zodat alles straks weer toegedekt kan worden door een grote laag zand! 

Instagram & youtube

Je kunt de video ook op het YouTube kanaal van S’DAM bekijken. Via onze Instagram pagina brengen wij jou op de hoogte zodra de (nieuwe) video online staat. Vergeet ons dus niet te volgen en jouw notificaties aan te zetten, zo hoef je niets te missen.

Who's next?

Ben jij een Schiedamse innovatieve trendy local die ‘Live vanuit I-PUNT de WAAG’ wil zijn en past jouw verhaal bij het stadsmerk S’DAM? Laat het ons weten via info@sdam.nl. Wie weet sta jij binnenkort in de schijnwerpers.

 

 


Aanmelden