24 februari 2021 - 30 december 2021

Live vanuit I-Punt de WAAG met Kayleigh Ultee

Waar: Thuis, vanuit het I-Punt in de Waag
Wanneer: Vanaf wo 24 februari
Check de video op S'DAM youtube

 

Tijdens de 2e editie van Live vanuit I-PUNT de WAAG verteld Kayleigh Ultee met veel plezier over de door haar georganiseerde Valentine’s Citywalk door Schiedam, haar ervaringen en toekomstplannen.

Valentine’s Citywalk

De Valentine’s Citywalk (binnen 48 uur uitverkocht!) was een groot succes. Langs de route stond onder andere een Valentine's fotobankje, waar je een mooie foto kon laten maken.

          

Support your locals

Het belangrijkste aan de Valentine’s Citywalk was natuurlijk het supporten van de Schiedamse locals. Helpen is eenvoudig, dus bestel zo nu en dan een heerlijke lunch of avondmaaltijd bij jouw favoriete local. 

Op de hoogte blijven?

Wil jij ook graag op de hoogte blijven van de plannen van Kayleigh? Volg dan haar Facebookpagina.

Instagram & youtube

Je kunt de video ook op het YouTube kanaal van S’DAM bekijken. Via onze Instagram pagina brengen wij jou op de hoogte zodra de (nieuwe) video online staat. Vergeet ons dus niet te volgen en jouw notificaties aan te zetten, zo hoef je niets te missen.

Who's next?

Ben jij een Schiedamse innovatieve trendy local die ‘Live vanuit I-PUNT de WAAG’ wil zijn en past jouw verhaal bij het stadsmerk S’DAM? Laat het ons weten via info@sdam.nl. Wie weet sta jij binnenkort in de schijnwerpers.

                                         

 

 


Aanmelden