28 oktober 2023

Jefferson Manson | the archive

Waar: Theater aan de Schie, Wennekerpand, Vijgensteeg 2
Wanneer: Za 28 oktober
Hoe laat: Om 20:15 uur
Tickets: €19,50
Koop hier je tickets

 

Aanstormend talent Jefferson Manson maakt dit seizoen zijn theaterdebuut met The Archive. In dit waanzinnige en energieke theaterconcert laat hij zijn creativiteit de vrije loop. Hij creëert een eigenzinnig show met invloeden uit uiteenlopende muziekstijlen zoals R&B, house, soul, rock en pop.

Daarnaast geeft hij het publiek een kijkje in zijn leven. Hij vertelt persoonlijke verhalen over liefde en wat het betekent om in deze tijd man te zijn. Samen met zijn liveband maakt hij er een dynamische show van met intieme verhalen, harmonische klanken en opzwepende muziek.  

Jefferson Manson

Jefferson groeit op in Breda, maar beseft al snel grotere dromen te hebben. Op zijn 15e begint zijn carrière bij The Walt Disney Company, hij deed mee aan The Voice of Holland en tijdens de Blind Auditions gooide hij hoge ogen met zijn eigen nummer en kwam in het team van Glennis Grace terecht. 
Op dit moment studeert hij aan de Toneelschool en Kleinkunst Academie van Amsterdam, runt hij zijn eigen kledingmerk genaamd GRID en draait hij zijn eerste hoofdrol in een coming of age speelfilm. Jefferson is een jonge ambitieuze allround performer en een talent dat je in de gaten moet houden! 

S'DAM TIPT!

Dutch Distillers District Tour

Dutch Distillers District Tour

IDDF2025

IDDF2025

Jeneverfestival 2024

Jeneverfestival 2024

Terug naar theater / concert

Aanmelden