9 juli 2023

Cultuur Borrelt

AFGELAST VANWEGE WEERSVERWACHTING

Waar: Julianapark
Wanneer: Zo 9 juli
Hoe laat: Om 14 u
Check ook de facebookpagina

AFGELAST VANWEGE WEERSVERWACHTING

Cultuur Borrelt is lekker met je blote voeten in het gras genieten van cultuur! 

         

Swinging Sunday Afternoon

Om 14:00 uur is de muzikale aftrap met Milan en Veronique. Zij hebben hun sporen verdiend op diverse grote podia zoals North Sea Jazz, het Paard en Parkpop. 

Daarna komt Flip Noorman met zijn Noormannen naar het park. Flip werd onlangs winnaar van de winnaar van de Annie MG Schmidtprijs met 'Ze weten wie je bent'. Noorman speelde eerder zijn prachtige vertalingen van Leonard Cohen en brengt nu in Schiedam de vertaalde songs van Tom Waits. Tom Waits gaf hoogstpersoonlijk de unieke rechten om dit te doen. 

Voor de kids 

Tijdens Cultuur Borrelt ontbreken de kinderactiviteiten niet: Dit keer met Glittertattoes van Joyce Harteveld en schildersezeltjes in Petit Montmartre met Annemarie van Ulden. En op het springkussen springen de kids grote gaten in de lucht! 

De kinderen gaan schminken met Wendy de Vries en schilderen in Petit Montmartre met Annemarie van Ulden. Ze springen als altijd met het springkussen de gaten in de lucht.

Drinks & bites

Het tapasplankje van Kasteel van Zuydt ontbreekt ook vandaag niet. Wijning zorgt weer voor een mooi wijntje, bier en fris.  

Meer Cultuur Borrelt op: 

Zondag 20 augustus en 10 september. Mis het niet! 

 

S'DAM TIPT!

De Bonte Koe | Achter de schermen Tour

De Bonte Koe | Achter de schermen Tour

Rondvaarten fluisterboot

Rondvaarten fluisterboot

Polder polsstokspringen

Polder polsstokspringen

Terug naar evenementen

Aanmelden