28 oktober 2023

Checkpoint Theater | Het dak eraf!

Waar: Theater aan de Schie Stadserf 1
Wanneer: Za 28 oktober
Hoe laat: Om 19:30 uur
Tickets: €32,00 
Koop hier je tickets
Voor kinderen 8+

Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te kopen, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot 2 jaar hebben geen toegang tot de zaal.

 

Checkpoint Theater is terug met de grootste, vetste en meest spectaculaire show ooit! Een show vol ontploffingen, interactie en zeer spectaculaire tests. MetPascal Tan, Tim Schouten, Romy Ruitenbeek.

Het dak eraf!

Checkpoint Theater, Het dak er af! is de nieuwste theatershow uit de Checkpoint reeks: spektakel, plezier, idiote proeven en interactie staan centraal in deze show. Alleen bij Checkpoint Theater wordt de bezoeker meegenomen in de wereld van ontploffingen, schietende knakworsten, met elektromagneten lopen over het plafond en wedstrijden met rollerskates die aangedreven worden door vlakschuurmachines.  

Er is niet alleen een hoop te zien, bij Checkpoint Theater doen de kinderen in de zaal ook maximaal mee! Tijdens vijf rondes tussen de jongens en de meiden, wordt er met de zaal geprobeerd een heus wereldrecord te breken. De kinderen mogen proberen te vliegen met een zelfbouw-jetpack en in een bloedstollende challenge wordt voor eens en altijd beslist wie er het beste reukvermogen heeft. Checkpoint Theater, Het dak er af! is interactiever, gekker maar vooral leuker en spectaculairder dan alle Checkpoint voorstellingen bij elkaar.

 

S'DAM TIPT!

Dickensfestijn

Dickensfestijn

Zin in Zappelin | live

Zin in Zappelin | live

Films & X-cube | Pathe Schiedam

Films & X-cube | Pathe Schiedam

Terug naar theater / concerten

Aanmelden