9 oktober 2022

Assepoester De Musical

Waar: Theater aan de Schie Stadserf 1
Wanneer: Zo 9 oktober 
Hoe laat: Om 15 uur 
Tickets: €25,00
Leuk voor kids vanaf 4 jaar*

Check de website

* Iedere bezoeker dient een eigen toegangsbewijs te kopen, ook al gaat het kind op schoot. Baby’s en kinderen tot 2 jaar hebben geen toegang tot de zaal.

In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit. In deze sprookjesvoorstelling ontbreekt een flinke dosis humor niet.

Assepoesters stiefmoeder, stiefzus en stiefbroer zorgen voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een superleuke beleving voor jong en oud.

Doe mee met de verkleedwedstrijd! 

Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten! 

Het verhaal

Assepoester woont bij haar strenge stiefmoeder en moet al het werk doen.

Aan het hof besluit Prins Victorian een bal te houden, om het meisje van zijn dromen te vinden. Alle dames uit het dorp zijn uitgenodigd, zo ook Assepoester. Maar helaas, haar stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan en ze blijft in tranen alleen thuis achter.

Wanneer haar tranen de grond raken, verschijnt er plots een goede fee. Na het horen van Assepoesters verhaal, twijfelt de fee geen moment en verandert ze de vodden waarin Assepoester loopt in een prachtige baljurk en geeft ze haar een paar echte, glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de prins te veroveren?


Aanmelden