8 oktober 2021 - 24 oktober 2021

Andere ogen

Waar:
-Expo: St. KunstWerkt, Boterstraat 81.
-Gigabanner op molen De Kameel, Doeleplein 6.
Wanneer: Van 8 t/m 24 oktober.
Hoe laat: Vr, za & zo van 12 - 17 u.
Tickets: (vanaf 18 jr+) € 3,00 p.p.
Check de website
Deze expo is georganiseerd door Cultureel Forum Schiedam

Drie jonge veelbelovende fotografen, Desiré van den Berg, Lana Mesic en Cigdem Yuksel, hebben de uitdaging aangenomen om naar eigen inzicht een fotografisch verhaal te maken over de sociale veranderingen in de stad Schiedam. 

Dit gaat over culturen, beeldvorming, bewustwording, trots en kracht. Wat is zichtbaar van deze verandering en van de diverse gelaagdheid in onze samenleving? 

Aan de geselecteerde fotografen is gevraagd om binnen het thema een persoonlijk beeld te geven van de richting waar Schiedam, haar in­woners, haar organisaties en bedrijven naar toe gaan. Wat drijft hen? Hoe wonen zij? Hoe gaan zij om met hun vrije tijd? 

FOTOGRAFIE  STIPENDIUM SCHIEDAMS WATER 2021
De 3 fotografen hebben het stipendium Schiedams Water 2021 gewonnen. De fotografen zijn op basis van hun, nu al indrukwekkende oeuvre, geselecteerd door een vakkundige jury bestaande uit Anne de Haij (directeur Stedelijk Museum Schiedam), Reyn van der Lugt en Rebecca Simons.  

Deze prijs is in 2020 in het leven geroepen door het Cultureel Forum Schiedam, met de opdracht de sociale transitie van de stad in beeld te brengen. 

S'DAM TIPT!

Rondvaarten fluisterboot Schiedam

Rondvaarten fluisterboot Schiedam

Andere ogen - diner dialoog

Andere ogen - diner dialoog

Andere ogen - diner dialoog

Andere ogen - diner dialoog

Terug naar tentoonstellingen

Aanmelden