TUSSEN KUNST & KETEL

Boek hier je tickets

Deze relaxte, kunstzinnige tour loopt door de historische binnenstad en langs de highlights van Dutch Distillers District Schiedam. 

   

Stedelijk Museum Schiedam

Tijdens een bezoek aan het prijswinnende Stedelijk Museum Schiedam bekijk je, naast de vaste collectie, verschillende boeiende en spraakmakende wisseltentoonstellingen. Daarna vervolgt het programma langs 2 van de vele hoogwaardige kunstateliers die Schiedam rijk is.  

Nationaal Jenevermuseum

Schiedam is wereldberoemd om zijn jenever en gin. In de Schiedamse historische binnenstad zijn de sporen van de jeneverindustrie nog duidelijk terug te vinden zoals de hoogste molens ter wereld, branderijen en pakhuizen.
De tour eindigt bij het Nationaal Jenevermuseum. Hier beleef je de historie, het heden en de toekomst van jenever. Regelmatig komen de stokers in actie en luister je naar bevlogen verhalen.  

Terrasje pakken

Tijdens de tour is er ook tijd om op een van de vele gezellige terrassen neer te strijken voor een heerlijke Gin Tonic of een lekkere 'Schiedamse Koffie'. 
Maak ook een leuke rondvaart of bezoek nog een ander museum. Kies uit: MuseumMolen De Walvisch, Nationaal Coöperatie Museum en Borrelmuseum 't Spul. 

Wat je weten wilt:

Wanneer: Van woe – za 
Tijden: Tussen 10.00 – 17.30 uur 
Tickets: €42,50 p.p.
Inclusief: 
- Koffie 
- Toegang Stedelijk Museum Schiedam
- Toegang Jenevermuseum 
- Bezoek Atelier 

Deze tour is digitaal 
Gelijk na boeking ontvang je een voucher met een unieke code per mail, je kunt de tour dus direct na boeking starten.