KOFFIE, SHOP & COCKTAILS

Boek hier je tickets

Maak kennis met unieke ambachtelijke makers in Schiedam. De route loopt langs mooie winkels waar de ambachtelijke producten worden gemaakt. 

De dag begint al lekker vroeg met een leuke koffieproeverij. Daarna brengt deze interactieve route je langs diverse winkels en ateliers waar ambachtelijke Schiedamse makers de meest uiteenlopende producten fabriceren.Van juweel tot jenever, van (echt van de molen) meel tot macarons en van parfum tot cocktails. 

 

een parfumerie, sieraden atelier en kledingboetiek. De dag eindigt met een smaakmakende cocktailworkshop waarbij u zelf, met het Schiedams gedistilleerd uw eigen smaakvolle cocktailcreatie gaat maken. 

 

Schiedam, bekend van zijn jenever en gin. Maar wist u dat Schiedam ook vele ambachtelijke makers kent. 

 

Van sieraden tot parfum, van brood tot aan chocolade en van koffie tot cocktails. Deze spraak en smaakmakende tour geeft u een geweldig inzicht in de creativiteit van de Schiedamse ondernemer. 

- Koffie, Shop & Cocktails 

Begin uw ervaring in Schiedam met een zintuigelijke beleving in de vorm van een proeverij van koffie bij één van de ambachtelijke Schiedamse koffiebranderijen. Na deze enerverende ervaring  

Schiedam is wereldberoemd om zijn jenever en gin. In de Schiedamse historische binnenstad zijn de sporen van de jeneverindustrie nog duidelijk terug te vinden: molens, branderijen en de pakhuizen. Daarnaast kent de stad veel groen heeft het goede en gezellige horeca en uitdagende sportfaciliteiten. De diverse en variërende routes gaan door stadsparken, langs speeltuinen, leuke winkels, gezellige horeca en uitdagende sportieve locaties. Voor iedereen wat wils, alleen, samen met partner, gezellig met het gezin of in groepsverband. 

Wat je weten wilt:

Wanneer:
- Woe t/m za start om 09:15 uur
- Zondag start om 11:30 uur 
Tickets: €47,50 p.p.
Inclusief: 
- Koffieproeverij Latte Heart 
- Cocktailworkshop 1714 
Gelijk na boeking ontvang je een voucher met een unieke code per mail, je kunt de tour dus direct na boeking starten.