Nieuwbouwproject Park Harga

Park Harga

In het Hargapark in Schiedam komt langs de groene Poldervaart een nieuwe, milieuvriendelijke woonwijk met 156 woningen: Park Harga. De 114 goed betaalbare eengezinswoningen en 42 ruime appartementen gaan samen de duurzaamste wijk van Schiedam vormen met zogeheten nul-op-de-meterwoningen.

Kindvriendelijk en groen

Park Harga verrijst op de voormalige velden van handbalvereniging Ventura, langs de Sportlaan en Olympiaweg, tegen de Poldervaart aan. De wijk wordt ruim van opzet, kindvriendelijk, groen en heeft ruimte voor parkeren. De wijk krijgt uiteenlopende woonsferen: statig aan de singel, prettig in de woonhoven, royaal aan het water en bij de appartementen met uitzicht op de vaart en het park.

Goed bereikbaar

Park Harga is de nieuwe, groene woonwijk tussen Schiedam-Noord en het gezellige historische Centrum, goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. De wijk ligt - via het tunneltje onder het spoor door - vlakbij scholengemeenschap Spieringshoek. Station Schiedam-Nieuwland en het Vlietland Ziekenhuis liggen op loopafstand. Park Harga krijgt veel speelruimte voor de kids en heeft tal van sporten in de buurt. 

Nul-op-de-meterwoningen

In Park Harga staat duurzaamheid voorop. In basis zijn alle woningen energieneutraal. Kopers kunnen hun woning laten uitvoeren als EnergieNotaNul: geen energielasten meer en toch een hoog wooncomfort.

Verkoopprijs

De woningen liggen op eigen grond en kennen dus geen erfpacht. De appartementen komen te koop vanaf € 205.000 v.o.n., de eengezinswoningen vanaf € 220.000 v.o.n..

Volg de ontwikkeling van Park Harga ook via de Facebookpagina van Park Harga of via de website van Park Harga.