Lancering Monopoly Schiedam

Woensdag 23 oktober 2019 is de allereerste editie van het Monopoly spel Schiedam gepresenteerd. Marcel Bregman, wethouder voor onder andere stadspromotie, wijkregie en toerisme,  heeft het eerste exemplaar in ontvangst genomen uit handen van Mr Monopoly, de mascotte van het spel.

Het spel is volledig op maat gemaakt en heeft het karakter dat past bij Schiedam. Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn afgestemd op Schiedam. De straten in het spel lopen van de goedkope Boerhavelaan tot de dure Hagastraat .

Ook bedrijven als Vijfsluizen hebben een plekje gekregen op het speelbord. De bekende Schiedamse molens zijn ook terug te vinden op het speelbord.

Collectors item
Het project is geïnitieerd door de familie de Wolf (Richard en Olivia De Wolf) van de Albert Heijn de Wolf en ontwikkeld in samenwerking met Identity Games.

Het spel is vanaf maandag 4 november 2019 exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn de Wolf, Hagastraat 1 te Schiedam.

Bij AH de Wolf Schiedam kunnen consumenten tot en met 30 december 2019 sparen voor een korting op het Monopolyspel en besparen hiermee €15,00.