Keeping the spirit alive met Schiedam Partners

Een stad op de kaart zetten, hoe doe je dat eigenlijk? Door samen te werken natuurlijk! Op 23 februari hebben we meer dan 130 gasten verwelkomd in de prachtige historische Havenkerk. Hier bespraken we hoe we samen de geweldige stad Schiedam kunnen promoten en positioneren.

Net als vorig jaar nodigden we onze partners uit voor een te gekke bijeenkomst met een verrassend programma. Naast het presenteren van onze plannen voor aankomend jaar waren verschillende sprekers uitgenodigd die werden afgewisseld door lokale ondernemers die het woord namen. Ook waren er optredens van jonge talenten uit Schiedam. 

   

Super enthousiast

We hebben teruggeblikt op alles wat we vorig jaar hebben bereikt en zijn super enthousiast over onze plannen voor dit jaar. We blijven doorgaan met onze social media strategie, we werken aan het verbeteren van ons inzicht in bezoekers met behulp van de S'DAM Experience Monitor en we gaan dit jaar de wijken van Schiedam actief betrekken om ervoor te zorgen dat ons stadsmerk aantrekkelijk is voor iedere Schiedammer, iets wat ook mooi naar voren kwam tijdens de vraag- en antwoordsessie met wethouder Anouschka Biekman.

   

The New Spirit Awards

Als kers op de taart werden voor het eerst The New Spirit Awards uitgereikt! Diverse partijen die dit jaar de 'New Spirit' van Schiedam hebben laten zien en echt iets hebben betekend voor onze stad werden in het zonnetje gezet en kregen een award uitgereikt.

Het Stedelijk Museum Schiedam, Van der Valk hotel Schiedam en het International Dutch Distillers Festival waren dit keer de trotse ontvangers. De avond werd op een feestelijke manier afgesloten en iedereen kon onder het genot van een drankje van Bobby's Dry Gin en een hapje van POST Schiedam gezellig napraten.
Tot volgend jaar!

SCHIEDAM
3111 NN SCHIEDAM