STERK MAGAZINE

Wie jenever zegt, zegt Schiedam, de bakermat van gedistilleerd. Gedistilleerd is hipper dan ooit. En dat is een mooie reden om bij stil te staan in een magazine: STERK.  

STERK

Donderdag 15 juli 2021 bracht Vivre Productions STERK uit, het magazine vertelt in 112 pagina’s de verhalen van eeuwenoud gedistilleerd en nieuwe gins en likeuren. 

Bijen & borrels 

Je leest waarom opa de inspiratie is achter de Bobby’s Gin Company, wat bijen & borrels met elkaar te maken hebben en waarom award winning bartender Tess Posthumus hard gaat op jenever. Verder kom je te weten welke cocktailbars in Nederland jij echt moet bezoeken en nog veel meer in dit 112 pagina tellende magazine. 

IDDF 

STERK is alvast een voorproefje van het International Dutch Distillers Festival, dat in Schiedam gehouden wordt van 2 t/m 5 juni 2022.

Het STERK magazine is verschenen in plaats van de IDDF editie voor 2021. Het magazine zet het Nederlands gedistilleerd op de kaart met als hoofdonderwerp Schiedam als Dutch Distillers District. 

Nieuwsgierig?  

STERK wordt landelijk verspreid en ligt ook bij verschillende Schiedamse restaurants, winkels en andere hotspots, zoals het I-Punt in de WAAG

Sterk online 

Het STERK magazine staat vol met inspiratie, tips & artikelen over de kracht van Nederlands gedistilleerd en is ook online te lezen

 

I-Punt S'dam
Lange Kerkstraat 39
3111 NN Schiedam
E-mail
Website
Facebook
Instagram
Twitter