Kerstballen actie & winterse magie in Schiedam

De in warme kerstsfeer aangeklede Havenkerk vormt van 17 tot en met 24 december de Huiskamer van de stad met een echte kerststudio: Kerst aan de Schie-online.  

KAARSJESAVOND
Op Kaarsjesavond ontsteekt burgemeester Lamers daar vanuit de studio op 17 december niet alleen de kaarsjes in de 8 meter hoge kerstboom, maar ook alle andere lichtjes in de stad.  
Via SchieTV en kerstaandeschie.nl is de happening te volgen. 
Check alle info

KERSTBALLEN ACTIE & INDEBUURT ANSICHTKAART  
De enorme kerstboom in de Havenkerk wordt in aanloop naar 17 december opgetuigd met papieren kerstballen waarop elke Schiedammer een bijzonder verhaal of herinnering mag schrijven of knutselen. De kerstballen worden via het Nieuwe Stadsblad verspreid. 

LET OP!
Wil je een kerstbal inleveren voor de kerstboom in de Havenkerk of een indebuurt Schiedam ansichtkaart? Gooi deze dan door de brievenbus in de zijdeur van het I-Punt. Wij zorgen ervoor dat deze op de juiste plek terechtkomen. 

SCHIEDAM CENTRUM IS PRACHTIG VERLICHT
Vanaf 8 december is Schiedam centrum feestelijk verlicht. Je geniet van aangelichte bruggen en panden en extra feestelijke kerstversiering op de Hoogstraat.  

Door de hele binnenstad staan wel 120 kerstboompjes verspreid, het Stedelijk Museum Schiedam zorgt voor portretten in de etalages en projecties op het Stadskantoor.  

De verlichte binnenstad is een initiatief van Centrummanagment, SEPS en de gemeente Schiedam. 
Schiedam Partners volgt de covid- 19 richtlijnen van het RIVM. Blijf thuis bij koorts of luchtwegklachten. 

Foto: Adri Reijnhout

I-Punt S'dam
Lange Kerkstraat 39
3111 NN Schiedam
E-mail
Website
Facebook
Instagram
Twitter