iddf.op

INTERNATIONAL DUTCH DISTILLERS FESTIVAL

In Schiedam ruik, proef en ervaar je overal jenever en gin.
In een decor van de hoogste molens ter wereld geniet je van v
errassende IDDF menu's, muziek, proeverijen, masterclasses en citywalks.

Tickets

 

Locatie

International Dutch Distillers Festival

Historische binnenstad Schiedam
Glasfabriek terrein, Buitenhavenweg 146

 

Route

Restaurantweek

Restaurantweek

In de historische binnenstad van Schiedam geniet je van speciale IDDF-menu’s, een stoere High Gin en heerlijk ijs met gedistilleerd-smaken. Of kies je toch voor een jeneverbonbon?

Around Town

Around Town

Ontdek Around Town in bijzonder Schiedam met exclusieve rondleidingen, workshops, intieme jazzconcerten in een van de hoogste molens van de wereld en nog veel meer!

IDDF IN CONCERT 3 & 4 JUNI 

Geniet op het unieke terrein van de Glasfabriek van artiesten zoals DI-RECT, BLØF, Waylon en Danny Vera. Onder het genot van een bijzonder drankje geniet je van een line-up met de beste Nederlandse acts:

VRIJDAG 3 JUNI:

  • Danny Vera
  • BLØF
  • Brucified
  • Handsome Poets

ZATERDAG 4 JUNI:

  • DI-RECT
  • Waylon
  • The Billy Joel Experience
  • Engel & Paul

Tickets

Jazz, dansen & culinair genieten 

Jazzcafé
Voor wie even weg wil van de grote menigte is er het Jazzcafé binnen het festivalterrein. Hier proef je van de fijne sfeer, een lekker drankje en natuurlijk live jazzmuziek.

Distilleertheater
Op een festival met het thema gedistilleerd kan een distilleertheater niet ontbreken. Reserveer je ticket voor een van de shows en ontdek meer over jenever stoken, cocktails mixen of koken met gedistilleerd.

Distiller Experience
Proef bijzondere distillaten en ontmoet de makers! Op het festivalterrein wordt een Distiller Experience ingericht. Tijdens dit evenement binnen het festival vind je stands van kleinschalige distilleerderijen. Ga langs met je proefglaasje in de hand en geniet van bijzondere drankjes en hapjes. De Distiller Experience heeft zijn eigen sfeer, compleet met intieme muziekoptredens. En uiteraard kun je je favoriete producten bestellen als aandenken aan deze fantastische markt.

Tickets

Gerelateerd aan dit event

Powered By Schiedam Partners

Stichting Schiedam Partners is het officiële aanspreekpunt in Schiedam voor de ontwikkeling en promotie van marketing-, cultureel & toeristisch beleid. Schiedam Partners werkt nauw samen met de gemeente Schiedam en communiceert naar het publiek via het stadsmerk S’DAM. Schiedam Partners is via het I-Punt in de WAAG de wegwijzer voor bewoners, bedrijven, binnenlandse en buitenlandse toeristen. 

Powered By Schiedam Partners