S'DAM Winkelstad

Winkelen kan overal. Maar winkelen in een decor van de hoogste molens van de wereld en monumentale gebouwen kan alleen in de historische binnenstad van Schiedam! Schuif aan bij één van de gezellige terrassen voor een tussenstop!

SHOPPEN IN HET CENTRUM

De historische Hoogstraat heeft originele specialzaken zoals, pop-upstores en winkels op het gebied van interieur, koken en kleding. Check de website.

Winkel je graag bij de Hema, Xenos, Blokker, C&A, Action of H&M? Loop dan het overdekte winkelcentrum de Passage in of het ABC complex aan de Lange Kerkstraat.

De winkels in Schiedam zijn geopend van:
-Ma t/m za van 9 – 17:30 u.
-Do koopavond tot 21 u.
-Elke 1e zo vd mnd is koopzondag: 12 – 17 u.

WEEKMARKT
Iedere vrijdag is in het centrum van S’DAM, de Lange Kerkstraat, op het Land van Belofte en Broersveld de weekmarkt van 9 - 16 u.

SHOPPEN BUITEN HET CENTRUM

Winkelcentrum Spaland
Overdekt winkelen in Schiedam Noord met een gevarieerd aanbod van kleine winkels en supermarkten. Het winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

De tramlijnen 21 naar Schiedam Woudhoek en 24 naar Vlaardingen Holy stoppen voor de deur evenals buslijn 51. Bezoekers met de auto kunnen gebruik maken van de GRATIS parkeergarage of de vele GRATIS parkeerplaatsen rondom.

Groenelaan
In de winkelstraat de Groenelaan in de wijk de Gorzen is voor een ieder wat wils van kledingwinkel tot cafetaria.

Nieuwland
Nieuwland is de meest veelzijdige wijk van Schiedam. Een plek waar culturen samenkomen. 

Yokohama Ramen Saito

Voor misschien wel de beste Yokohama stijl ramen noodles van Nederland ben je hier op het juiste adres. Het meel komt van de Schiedamse molen De Vrijheid!

Heerlijke Japanse ramen

Echte Japanse ramen, een soort rijk gevulde maaltijdsoep met verse noedels, eet je in de verre omgeving niet zo lekker als hier bij (kortweg) Ramen Saito. De noedels, die een stevige beet hebben, maakt de eigenaar zelf met tarwe die door de Schiedamse molens is gemalen!

Geniet van prachtig gepresenteerde ramen met vlees, vis of in een vegetarische variant. De ramen heeft rijkelijke toppings als spinazie, dungesneden japanse green onions, sjalotjes, een dikke plak japanse chasu of een velletje nori.

Schenk jezelf uit een grote theekan gratis Japanse sencha thee en maak een praatje van de vriendelijke Japanse eigenaar annex chef Toshimi Saito.

Toshimi Saito

Toshimi Saito had in Japan 3 part-time baantjes in een noedel restaurant. Tijdens deze baantjes leerde hij alles over het maken van noedels. Zijn 1e echte baan was verkoper voor een noedelfabriek. Hij maakte toen geen noedels, maar hij at het wel 4 keer per dag.

Yokohama Ramen Saito
Parkweg 406
3119 CV SCHIEDAM
E-mail
website

Openingstijden

woensdag17:00 - 21:30

donderdag17:00 - 21:30

vrijdag17:00 - 21:30

zaterdag17:00 - 21:30

zondag11:30 - 14:30


Aanmelden