S'DAM Winkelstad

Winkelen kan overal. Maar winkelen in een decor van de hoogste molens van de wereld en monumentale gebouwen kan alleen in de historische binnenstad van Schiedam! Schuif aan bij één van de gezellige terrassen voor een tussenstop!

SHOPPEN IN HET CENTRUM

De historische Hoogstraat heeft originele specialzaken zoals, pop-upstores en winkels op het gebied van interieur, koken en kleding. Check de website.

Winkel je graag bij de Hema, Xenos, Blokker, C&A, Action of H&M? Loop dan het overdekte winkelcentrum de Passage in of het ABC complex aan de Lange Kerkstraat.

De winkels in Schiedam zijn geopend van:
-Ma t/m za van 9 – 17:30 u.
-Do koopavond tot 21 u.
-Elke 1e zo vd mnd is koopzondag: 12 – 17 u.

WEEKMARKT
Iedere vrijdag is in het centrum van S’DAM, de Lange Kerkstraat, op het Land van Belofte en Broersveld de weekmarkt van 9 - 16 u.

SHOPPEN BUITEN HET CENTRUM

Winkelcentrum Spaland
Overdekt winkelen in Schiedam Noord met een gevarieerd aanbod van kleine winkels en supermarkten. Het winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

De tramlijnen 21 naar Schiedam Woudhoek en 24 naar Vlaardingen Holy stoppen voor de deur evenals buslijn 51. Bezoekers met de auto kunnen gebruik maken van de GRATIS parkeergarage of de vele GRATIS parkeerplaatsen rondom.

Groenelaan
In de winkelstraat de Groenelaan in de wijk de Gorzen is voor een ieder wat wils van kledingwinkel tot cafetaria.

Nieuwland
Nieuwland is de meest veelzijdige wijk van Schiedam. Een plek waar culturen samenkomen. 

Tafel van Goud

Ontwerper Lou en goudsmid/diamantzetter Taco maken samen prachtige handgemaakte sieraden in goud met diamant en edelstenen. In hun atelier met uitzicht op de kerktuin, maken ze tussen de werkbanken, machines en gereedschappen, samen met jou een persoonlijk sieraad naar eigen smaak en budget.

Verhalen vertalen in goud

Ze combineren het ambachtelijke proces met uiteenlopende moderne 3D-technieken om ‘verhalen te vertalen in goud’. Zo wordt een ongedragen, wellicht gedateerde erfstuk weer een eigentijds juweel, waarin de herinnering en de emotionele waarde bewaard blijven.

Stof je erfstukken af, schuif aan bij Lou aan de tafel van goud en word blij van een heel eigen, nieuw en draagbaar sieraad.

Ben je thuis aan het opruimen geweest en wil je iets moois laten maken van die geërfde sieraden die al een tijdje in een kast lagen? Of zoeken je trouwringen die jullie liefde symboliseert? Taco & Lou van Goudsmidatelier Tafel van Goud vertalen jouw verhaal in goud en vervaardigen de meest persoonlijk juwelen.

Heel precies handwerk

In de werkplaats staan ingenieuze machines die helpen bij het precieze handwerk. Het is maatwerk op de millimeter!

Bij Goudsmidatelier Tafel van Goud versmelten oude ambachten met nieuwe technologieën. Alleen al daarom is het een bezoekje waard!

Dus neem die oude sieraden mee en bespreek wat er allemaal kan. Voor erfstukken die je een tweede leven gunt, trouwringen met persoonlijke symboliek of ‘gewoon’ het uitkiezen van een mooi juweel, schuif aan bij de Tafel van Goud.

Je kunt er terecht voor de meest unieke sieraden. Een echte aanrader voor wie houdt van vakmanschap en exclusiviteit!

Tafel van Goud
Oude Kerkhof 20
3111 NT SCHIEDAM
010 761 5213
E-mail
website

Openingstijden

woensdag11:00 - 17:00

donderdag11:00 - 17:00

vrijdag11:00 - 17:00


Aanmelden