S'DAM Winkelstad

Winkelen kan overal. Maar winkelen in een decor van de hoogste molens van de wereld en monumentale gebouwen kan alleen in de historische binnenstad van Schiedam!

SHOPPEN IN HET CENTRUM
De historische Hoogstraat heeft originele specialzaken zoals, pop-upstores en winkels op het gebied van interieur, koken en kleding. Check de website.

Winkel je graag bij de Hema, Xenos, Blokker, C&A, Action of H&M? Loop dan het overdekte winkelcentrum de Passage in of het ABC complex aan de Lange Kerkstraat.

De winkels in Schiedam zijn geopend van:
-Ma t/m za van 9 – 17:30 u.
-Do koopavond tot 21 u.
-Elke 1e zo vd mnd is koopzondag: 12 – 17 u.

WEEKMARKT
Iedere vrijdag is in het centrum van S’DAM, de Lange Kerkstraat, op het Land van Belofte en Broersveld de weekmarkt van 9 - 16 u.

Zin in een tussenstop tijdens het winkelen schuif dan aan bij één van de gezellige terrassen. 

SHOPPEN BUITEN HET CENTRUM

Winkelcentrum Spaland
Overdekt winkelen in Schiedam Noord met een gevarieerd aanbod van kleine winkels en supermarkten. Het winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

De tramlijnen 21 naar Schiedam Woudhoek en 24 naar Vlaardingen Holy stoppen voor de deur evenals buslijn 51. Bezoekers met de auto kunnen gebruik maken van de GRATIS parkeergarage of de vele GRATIS parkeerplaatsen rondom.

Groenelaan
In de winkelstraat de Groenelaan in de wijk de Gorzen is voor een ieder wat wils van kledingwinkel tot cafetaria.

Nieuwland
Nieuwland is de meest veelzijdige wijk van Schiedam. Een plek waar culturen samenkomen. 

De Bonte Koe Chocolade

Pas op! Hier loopt het water je in de mond. De chocolatiers van De Bonte Koe werken met veel liefde en passie én de beste chocolade om de mooiste producten te vervaardigen.

Kunstwerken op maat, bonbons en de beroemde bouchées: luxe chocolade bonbons met verse verrassende vullingen. Ze zeggen dat ze 4 weken houdbaar zijn, maar dan zijn ze toch al lang op?

Chocolate tea

Zin in een heerlijke high tea? Dan zit je bij De Bonte Koe nog beter met de chocolate tea. De verrukkelijkste zoete traktatie. Met onder andere chocolade taart, de bouchées, truffels en fruit van het seizoen ondergedompeld in chocolade. 

Chocolade fondue

Dip zoetigheden als spekkies, lange vingers of marshmellows in vloeibare chocolade. Ben je meer van het fruit? Dan kun je lekker seizoensfruit onderdompelen.

 

De Bonte Koe Chocolade
Lange Haven 54
3111 CH SCHIEDAM
010-4732751
E-mail
website

Openingstijden

maandag09:00 - 17:30

dinsdag09:00 - 17:30

woensdag09:00 - 17:30

donderdag09:00 - 17:30

vrijdag09:00 - 17:30

zaterdag09:00 - 17:30


Aanmelden