S'DAM Winkelstad

Winkelen kan overal. Maar winkelen in een decor van de hoogste molens van de wereld en monumentale gebouwen kan alleen in de historische binnenstad van Schiedam! Schuif aan bij één van de gezellige terrassen voor een tussenstop!

SHOPPEN IN HET CENTRUM

De historische Hoogstraat heeft originele specialzaken zoals, pop-upstores en winkels op het gebied van interieur, koken en kleding. Check de website.

Winkel je graag bij de Hema, Xenos, Blokker, C&A, Action of H&M? Loop dan het overdekte winkelcentrum de Passage in of het ABC complex aan de Lange Kerkstraat.

De winkels in Schiedam zijn geopend van:
-Ma t/m za van 9 – 17:30 u.
-Do koopavond tot 21 u.
-Elke 1e zo vd mnd is koopzondag: 12 – 17 u.

WEEKMARKT
Iedere vrijdag is in het centrum van S’DAM, de Lange Kerkstraat, op het Land van Belofte en Broersveld de weekmarkt van 9 - 16 u.

SHOPPEN BUITEN HET CENTRUM

Winkelcentrum Spaland
Overdekt winkelen in Schiedam Noord met een gevarieerd aanbod van kleine winkels en supermarkten. Het winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

De tramlijnen 21 naar Schiedam Woudhoek en 24 naar Vlaardingen Holy stoppen voor de deur evenals buslijn 51. Bezoekers met de auto kunnen gebruik maken van de GRATIS parkeergarage of de vele GRATIS parkeerplaatsen rondom.

Groenelaan
In de winkelstraat de Groenelaan in de wijk de Gorzen is voor een ieder wat wils van kledingwinkel tot cafetaria.

Nieuwland
Nieuwland is de meest veelzijdige wijk van Schiedam. Een plek waar culturen samenkomen. 

Atelier Femm

In het piepkleine Atelier Femm ontwerpt en maakt Femke Majoor schitterende, draagbare en betaalbare sieraden voor vrouwen, mannen en kinderen.

Achter haar counter staat haar brander constant aan om goud en zilver om te smelten naar moderne juwelen. Zowel ruwe als geslepen edelstenen combineert ze geraffineerd met goud en zilver. 

Erfstuk

Je kunt bij Femke een erfstuk laten omsmelten tot een sieraad dat je graag gaat dragen, of in haar vitrines een oogstrelend eigen ontwerp uitkiezen. Naast haar eigen groeiende collectie, verkoopt ze handgemaakte houten horloges van GreenTime Watches, kleurrijke keramische ringen van My Bendel en items van collega-goudsmid Dorien de Jonge

Atelier Femm
Hoogstraat 138
3111 HM SCHIEDAM
06-40939261?
E-mail
website
Facebook

Openingstijden

woensdag10:00 - 17:00

donderdag10:00 - 17:00

vrijdag10:00 - 17:00

zaterdag10:00 - 17:00


Aanmelden