Achter de schermen bij De Bonte Koe

Nu te beleven: Achter de schermen bij De Bonte Koe!

Na talloze verzoeken van trouwe klanten is het deze zomer eindelijk zover: De Bonte Koe opent de deuren voor een exclusieve blik achter de schermen!

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar het verhaal achter de meest verrukkelijke chocolade? Tot en met 29 september krijg je de kans om van alles te leren over De Bonte Koe en haar producten. Maak kennis met verschillende ingrediënten, aanschouw de chocolatiers in actie en ontdek alles over het productieproces. Uiteraard staat proeven ook op het programma!
BOEK HIER DIRECT JE TICKETS

De Bonte Koe: een zoete geschiedenis  

Al sinds 1992 is De Bonte Koe gevestigd in een voormalige jeneverstokerij aan de Lange Haven in Schiedam. Wat ooit begon als een bescheiden chocolaterie is uitgegroeid tot een begrip, met inmiddels vijf locaties, waaronder Den Haag en Rotterdam. Het familiebedrijf heeft nu een nieuwe generatie aan het roer: Amy en Connor Klein hebben in 2020 het stokje overgenomen van hun oom en moeder.  

S' DAM & De Bonte Koe  

Sinds kort werkt S' DAM met een gloednieuw ticketsysteem dat door partners kan worden gebruikt. De Bonte Koe is een van de eerste partijen die dit systeem gebruikt voor de verkoop van tickets. Op deze manier zorgt S' DAM ervoor dat partners ontlast worden en ondersteunt hen bij het organiseren van evenementen en activiteiten in de stad. ‘’Het is handig dat S’DAM nu de ticketverkoop kan organiseren en dat bezoekers in één oogopslag kunnen zien welke tours in de stad worden gegeven’’ aldus Amy Klein van de Bonte Koe.
Samen dragen we bij aan een sprankelend Schiedam! 

De Bonte Koe Chocolade
Lange Haven 54
3111 CH SCHIEDAM
E-mail
Website