Online brainstormsesie s"MAAK

Als je over een aantal jaren aankomt op Schiedam Centrum station wordt je aandacht direct getrokken door de in het oog springende molen. 

Als je dichterbij komt wil je er direct neerploffen onder het genot van een borrel of een koffie. Je voelt, proeft en ziet Schiedam! Welkom bij s’MAAK.

CENTRAAL GELEGEN

Altijd al willen wonen op een centraal gelegen en goed ontsloten plek? Dan is s’MAAK wellicht jouw ideale nieuwe stek, want er komen 78 nieuwe woningen! Bovenop de voorzieningen, dicht bij het OV, vlakbij het centrum en alles op loopafstand. Met een grote verscheidenheid aan woningtypen - van studio tot eengezinswoning, appartement tot penthouse - variërend in omvang en oriëntatie is er een ruime keuze.

JOUW IDEEËN VOOR S’MAAK

s’MAAK is nog in ontwikkeling en jij krijgt de kans om ook jouw mening en te geven en jouw ideeën kenbaar te maken voor s’MAAK. 

Roep het maar! Blauwhoed maakt wonen in s’MAAK en de buurt graag zo aantrekkelijk mogelijk. Wat verwacht jij van je woning en nieuwe woonomgeving? Mancave, extra grote living, walk-in closet, wellness, boodschappenbox, shared mobility?
Meld je aan voor de online brainstormsessie op dinsdag 26 januari via de website.

INTERESSE & LAATSTE NIEUWTJES 

Heb je interesse? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 
Check de website en volg alle nieuwtjes op facebook.

Projectontwikkelaar Blauwhoed ontwikkelt samen met MLA+, Stats Architecten en Bouwgroep Moonen samen met omwonenden, ondernemers en geïnteresseerden deze iconische stadsentree. 

s'MAAK
SCHIEDAM
Website
Facebook