NIEUWE COLLEGA! EVEN VOORSTELLEN…

Onze nieuwe collega Ayla Schallig versterkt sinds maandag 27 september het team van Schiedam Partners. Ayla zal in haar functie als business development manager zich richten op het ontwikkelen van nieuwe manifestaties in Schiedam, die de stad nog aantrekkelijker maken voor bewoners, ondernemers en bezoekers. Eén van haar focuspunten is de verdere ontwikkeling van het Distillers District S’DAM

MAAK KENNIS MET AYLA 
Aangenaam, mijn naam is Ayla Schallig, ik ben 26 jaar. Na het afronden van mijn hbo-opleiding 'Leisure Management' en de master 'Leisure en Toerism Studies', is het altijd al mijn ambitie geweest om in de hoek van citymarketing en toerisme beleid aan de slag te gaan. Na eerst werkervaring te hebben opgedaan binnen de evenementensector en het gemeentelijke domein krijg ik nu de kans om deze ambitie waar te maken. Super spannend! Mocht je mij zien rondlopen in Schiedam, kom dan vooral even hoi zeggen. 

SCHIEDAM PARTNERS
Het team vanuit Schiedam Partners bestaat met de komst van Ayla uit 8 enthousiaste S’DAM liefhebbers, die met passie en in nauwe samenwerking met de gemeente Schiedam de promotie van marketing-, cultureel & toeristisch beleid door ontwikkelen. Via het I-PUNT de WAAG is Schiedam Partners de wegwijzer voor bewoners, bedrijven, binnenlandse en buitenlandse toeristen.  

WHAT'S UP
Check de UITTIPS in S’DAM en volg ons voor de laatste nieuwtjes.
Facebook S’DAM
Instagram UITinSDAM
LinkedIn Schiedam Partners
Twitter S’DAM Partners 

I-Punt S'dam
Lange Kerkstraat 39
3111 NN Schiedam
E-mail
Website
Facebook
Instagram
Twitter