Onthulling Waagbeeld

Stichting Promotie Schiedam

Alle Schiedammers opgelet! Woensdag 27 februari onthult wethouder Bregman het nieuwe Waagbeeld dat op een hoogte van 4 meter boven de ingang van het Waaggebouw(I-Punt S'DAM) komt te hangen.

meer info >

Aangepaste openstelling Jenevermuseum

Nationaal Jenevermuseum Schiedam

Tijdens de verbouwing van het Nationaal Jenevermuseum in Schiedam zijn de 1e en 2e verdieping van het karakteristieke pand aan de Lange Haven voor het publiek gesloten.

meer info >

S'DAM op Woonbeurs Rotterdam

WTC | Beursplein 37 Rotterdam

Meer weten over het unieke woningaanbod in Schiedam? Kom zaterdag 16 of zondag 17 maart naar de S'DAM-stand op de Woonbeurs Rotterdam in het WTC.

meer info >

gratis Boulderen in S'DAM

SCHIEDAM

Enkele pijlers van het viaduct bij de Overschieseweg in Schiedam worden bekleed met outdoor-klimpanelen en voorzien van 675 klimgrepen. Het resultaat is een professionele klimmuur met 228 m² klimoppervlakte.

meer info >

Getijdenpark bij Wilhelminahaven

| Wilhelminahaven | 3115 HE SCHIEDAM

De gemeente Schiedam legt samen met Rijkswaterstaat een getijdenpark aan bij de Wilhelminahaven. Een natuurvriendelijke oever verbetert de waterkwaliteit van de Nieuwe Maas.

meer info >

Familierecepten proeven in museum

Stedelijk Museum Schiedam

Het Stedelijk Museum Schiedam vroeg Schiedam: Wat zijn de mooiste of bijzondere herinneringen die horen bij jouw familierecept? 

meer info >