Nieuws uit Schiedam

GinFever - Zomerfeest Lange Haven 2018

Nationaal Jenevermuseum Schiedam

In de binnenstad van Schiedam is het zaterdag 25 augustus groot feest. Tijdens het Zomerfeest GinFever speelt jenever een belangrijke rol. Van ’s middags tot ’s avonds laat shaken bartenders de beste cocktails met gin.

meer info >

Where we've met

Kloosterplaats | 3111 EJ SCHIEDAM

Beleef het confettigevoel op Where we've met in Schiedam met een te gekke line-up vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september.

meer info >

OPEN EXPO - STEDELIJK MUSEUM SCHIEDAM

Stedelijk Museum Schiedam

Noem het een 4-daagse kunstmarathon of noem het een museum op z’n kop. Het maakt niet uit welke naam je erop plakt, kom van 6 tot en met 9 september 2018 naar het Stedelijk Museum Schiedam.

meer info >

Ontwerp jij een slogan S’DAM ansichtkaart?

Stichting Promotie Schiedam

Schiedammers omarmen de S’DAM stadstijl zo blijkt uit het onderzoek dat in opdracht van de gemeente Schiedam door het kenniscentrum MVS in mei is gehouden onder het internetpanel.

meer info >

S'DAM Haventour Wereldhavendagen

Maak tijdens de Wereldhavendagen, zaterdag 8 en zondag 9 september kennis met de indrukwekkende levendigheid van de Schiedamse haven en maritieme bedrijven die wereldwijd actief zijn.

meer info >

Bijzondere mix in Stedelijk Museum Schiedam

Stedelijk Museum Schiedam

Het Stedelijk Museum Schiedam heeft 3 bijzondere expo's deze zomer. Een mix van schilderkunst, fotografie en installaties.

meer info >

Gezocht: familiealbums en gedekte tafels

Stedelijk Museum Schiedam

Altijd al in een museum willen exposeren? Voor de tentoonstelling Familie zoekt het Stedelijk Museum Schiedam gedekte tafels, familiefotoalbums en bijzondere familiegeschenken.

meer info >

(h)OOGstraat: dans op locatie

Museumkwartier | Hoogstraat 112 | 3111 HL SCHIEDAM

(h)OOGstraat: een indrukwekkende dansvoorstelling van Liat Magnezy. Te zien 7 en 8 juli en 1, 2, 8 en 9 september in het Museumkwartier.

meer info >

DE TUINEN VAN ELSPETH DIEDERIX

Stedelijk Museum Schiedam

Het bijna surrealistische werk van Elspeth Diederix (Nairobi, 1971) dat van 23 juni t/m 30 september in het Stedelijk Museum Schiedam hangt, ontstaat door een combinatie van duiken, tuinieren en fotografie. 

meer info >

Suppen in S'DAM - Whasup

Molen De Palmboom | Noordvest 34 | 3111 PH SCHIEDAM | 0618538161

Maak het mee! Ga suppen door de oude binnenstad van Schiedam met WhaSUP. Suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam!

meer info >