SHOP

SHOP is hét informatiepunt voor nieuwe en bestaande ondernemers in de binnenstad van Schiedam. SHOP is een stichting opgericht door en voor ondernemers in Schiedam.

Antwoord op al jouw vragen
Het doel van SHOP is om nieuw ondernemerschap aan te trekken en bestaand ondernemerschap te ondersteunen. Het is dé plek om antwoord te krijgen op jouw vragen rondom ondernemen in Schiedam; vergunningen, bestemmingsplannen, financiering, huisvesting en ondernemersadviezen.

SHOPwinkel
In de SHOPwinkel staan de ondernemer en de revitalisering van de binnenstad centraal. De adviseurs in SHOP helpen je om snel met de juiste persoon in contact te komen om zo jouw vraagstuk op te lossen. De SHOPwinkel is een, door Schiedamse ondernemers, mooi ingerichte en laagdrempelige plek waar ook regelmatig netwerkbijeenkomsten, workshops en vergaderingen plaatsvinden.

Samenwerking
Schiedamsch Historisch Ondernemers Platform is een samenwerking tussen Rabobank, D&S Groep en Stichting Centrummanagement Schiedam. De Gemeente Schiedam is als adviseur betrokken bij SHOP.
SHOP verbindt ondernemers, vastgoedeigenaren, makelaars, bewoners, centrummanagement, banken, gemeente en andere initiatiefnemers in de Schiedamse binnenstad.

Waar: Hoogstraat 140 - 142
Open: Di, wo, do 9 - 17 u en op afspraak
SHOP Schiedam
SHOP op Linkedin