Serious Bee Distillers - workshop

Het Distillers District Schiedam heeft een nieuwe distillateur in haar midden: Serious Bee Distillers. Alwine van Winsen en Rob van der Gaag hebben een uniek verhaal en twee uitzonderlijke passies: bijzondere distillaten en bijen.

Workshop
Tijdens de workshop kom je van alles te weten over bijen en hoe Serious Bee Distillers duurzaam bijdraagt aan de kwaliteit van onze leefomgeving.

Tijdens het bezoek aan de distilleerderij ontdek je hoe de oorspronkelijke godendrank (mede) wordt omgetoverd in mooie distillaten en natuurlijk hoort een bezoekje aan de Speak Easy erbij.

Omdat bij Serious Bee Distillers alles in eigen huis gemaakt wordt, krijg je een goed inzicht in het totale proces. De opbrengst van de dranken gaat rechtstreeks naar de bijen.

Boek tickets voor vrijdag

Boek tickets voor zaterdag
Tickets: €36,00 p.p.

Alles wat je weten wil:
Start:
Bij Serious Bee Distillers
Tijdsduur: Plm. 1,5 - 2 uur
Wanneer: Vrijdag & zaterdag
Hoe laat: Vr 16 u en za 14 uur
Je boekt voor 4 (max 6) personen tegelijk
Voor 18 jaar of ouder
Inclusief:
- Intieme en exclusieve ontvangst bij Serious Bee Distillers
- Bijen met een verhaal
- Van bij tot borrel met uitleg over het maken van distillaten
- Kennismaking met  5 verschillende producten van Clutius & Clusius
- Bezoek aan de Speak Easy

Van Bij tot Borrel
Bijen zijn noodzakelijk voor ons ecosysteem en helaas gaat het niet goed met de bijen. Reden genoeg voor Alwine en Rob om zich hiervoor met hart en ziel in te zetten en twee passies te combineren.

Het resultaat: Serious Bee Distillers, een ambachtelijke distilleerderij waar onder de merknaam Clutius & Clusius smakelijke en smaakmakende distillaten worden gemaakt en waar via Stichting BeeSerious serieus werk wordt gemaakt om bijenvolken gezond te maken en te houden.

Schiedam Partners volgt de richtlijnen van het RIVM m.b.t. afstand houden, thuisblijven met koorts of luchtwegklachten en handen wassen, blijven noodzakelijk!

Foto: Roel Dijkstra