Worldhotel Wings

Met een prachtig uitzicht over de luchthaven en de skyline van Rotterdam is Worldhotel Wings de perfecte bestemming. Het Hotel & Conference Center Worldhotel Wings is direct naast de terminal op Rotterdam I The Hague Airport gelegen.

Rooftop Winebar

Het hotel beschikt over 134 ruime en smaakvol ingerichte kamers en suites, verdeeld over diverse kamertypes en ingericht met de modernste faciliteiten. De rooftop Winebar met verwarmd terras bied je een adembenemend uitzicht!

Geniet van een heerlijk gerecht in het à la carte restaurant, of van een versnapering in de Sportsbar terwijl je naar een live sportevenement op 1 van de 18 televisieschermen kijkt.

Evenement

De uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten bestaan uit maar liefst 38 zalen en board rooms variërend in grootte. Overweeg je een evenement, dan is de multifunctionele evenementenhal van 900 m² perfect geschikt. Hier kunnen tot 1000 gasten ontvangen worden. Het uitzicht vanuit het Auditorium met 152 bioscoopstoelen op deze evenementenhal is grandioos!

Centrale ligging

Vanwege de centrale ligging, vlakbij de belangrijkste snelwegen en openbaar vervoer, zijn veel steden zoals Rotterdam, Schiedam, Delft en Den Haag makkelijk bereikbaar. Ook toeristische attracties zoals de hoogste molens ter wereld in Schiedam, de Rotterdamse havens en de Keukenhof zijn dichtbij.