Suppen in S'DAM

Maak het mee! Ga suppen door de oude binnenstad van Schiedam met WhaSUP. Suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam!

SUP staat voor Stand Up Paddle. Met suppen sta je op een grote surfplank en met een lange peddel in de hand trotseer je het water. Je bent niet afhankelijk van wind of golven, want met je peddel kom je overal!

Schiedam SUP Citytour

De tour start bij een van de hoogste molens ter wereld, molen, De Palmboom. Via de Noordvest sup je naar de Schie. Je komt langs het Zakkendragershuisje, Café Sjiek en je gaat via de Oude Sluis de Lange Haven op. Hier zie je pakhuizen en grachtenpanden uit het jeneververleden van Schiedam.

Je komt langs de Korenbeurs, het Jenevermuseum, de Havenkerk en De Bonte Koe Chocolade. De tour gaat verder over de Buitenhaven. Je spot hier de tuinen van de Tuinlaan, Nolet Distillery en de Noletmolen. Via de Nieuwehaven en de Korte Haven sup je vervolgens weer richting het startpunt bij molen De Palmboom.

Na deze mooie en sportieve tour kun je eventueel nog een lekker drankje doen om de avond mee af te sluiten.

Wanneer: Elke donderdagavond (koopavond) van 9 mei t/m26 september
Waar: Verzamelen op het parkeerterrein bij Molen De Palmboom, Noordvest 34.
Hoe laat: 19:30 uur.
Prijs: €29,99 p.p.

TIP

Wil je suppen met al je vrienden, een bedrijfsuitje, of de hele familie? Maak dan een afspraak! Bel 0618538161 of mail voor de mogelijkheden.