Glowgolf

Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf in Schiedam. GlowGolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin, een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

GlowGolf kan het hele jaar door gespeeld worden. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een heerlijk cool rondje golf.

World of Fantasy

Het thema is World of Fantasy. Je speelt minigolf in een waanzinnig decor van giant candy, je ontmoet vliegende draken, vreemde wezens en en fantasie figuren. De golfbaan staat vol met fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan, gaat het jullie lukken?

3D

Met de speciale 3D brillen wordt de beleving nog groter. De vloeren, wanden en decorstukken lijken diepte te krijgen en ook het spel wordt uitdagender. Een ronde Glowgolf met 4 personen duurt ongeveer 75 minuten.

Tip! Trek tijdens het golfen kleding aan met witte accenten of fluorkleuren. 

Een complete avond uit?

Combineer dan Glowgolf met een bioscoopbezoek bij Patheé of lekker uit eten bij één van de naastgelegen Restaurant De Beren Schieveste of Mr. Chow Asian Streetfood. Trek in een snelle hap? Dan is een bezoek aan Bram's Gourmet Frites echt de moeite waard.

Glowgolf
Noorderweg 24
3119 XX SCHIEDAM
E-mail
website

Aanmelden