Cityhunter

Met vrienden, collega’s of familie een avontuurlijk spel spelen in de historische binnenstad van Schiedam? Vind je het leuk om een stukje te wandelen en ben je graag buiten? Dan zijn de spellen van Cityhunter echt iets voor jou!

Hunt the Hunter
Hunt the Hunter is een spel waarbij je op jacht gaat. Je bent niet alleen de jager maar ook de prooi. Door vragen over de stad te beantwoorden, verdien je hints over de identiteit van jouw prooi. Zo speel je een spannend spel en kom je in aanraking met de geschiedenis van de stad die je ook nog van allerlei kanten bekijkt. Lukt het jou om jouw prooi te vinden en zelf uit de handen van de jager te blijven?
Tijdsduur: 2,5 - 3 uur
Capaciteit: 8 - 60 personen

Hunting Happy Families
Hunting Happy Families is een kwartetspel waarbij je zoveel mogelijk kaarten moet verzamelen. Op de kwartetkaarten staat informatie over de stad. Deze informatie is een puzzelstuk van een groter verhaal. Zo ga je op zoek naar de mooie en bijzondere plekken van Schiedam. Lukt het jou om zo veel mogelijk kwartetkaarten te verzamelen en zo weinig mogelijk informatie weg te geven?
Tijdsduur: 2,5 - 3 uur
Capaciteit: 10 - 60 personen

Check de website voor de mogelijkheden!