S'DAM Winkelstad

Winkelen kan overal. Maar winkelen in een decor van de hoogste molens van de wereld en monumentale gebouwen kan alleen in de historische binnenstad van Schiedam! Schuif aan bij één van de gezellige terrassen voor een tussenstop!

SHOPPEN IN HET CENTRUM

De historische Hoogstraat heeft originele specialzaken zoals, pop-upstores en winkels op het gebied van interieur, koken en kleding. Check de website.

Winkel je graag bij de Hema, Xenos, Blokker, C&A, Action of H&M? Loop dan het overdekte winkelcentrum de Passage in of het ABC complex aan de Lange Kerkstraat.

De winkels in Schiedam zijn geopend van:
-Ma t/m za van 9 – 17:30 u.
-Do koopavond tot 21 u.
-Elke 1e zo vd mnd is koopzondag: 12 – 17 u.

WEEKMARKT
Iedere vrijdag is in het centrum van S’DAM, de Lange Kerkstraat, op het Land van Belofte en Broersveld de weekmarkt van 9 - 16 u.

SHOPPEN BUITEN HET CENTRUM

Winkelcentrum Spaland
Overdekt winkelen in Schiedam Noord met een gevarieerd aanbod van kleine winkels en supermarkten. Het winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

De tramlijnen 21 naar Schiedam Woudhoek en 24 naar Vlaardingen Holy stoppen voor de deur evenals buslijn 51. Bezoekers met de auto kunnen gebruik maken van de GRATIS parkeergarage of de vele GRATIS parkeerplaatsen rondom.

Groenelaan
In de winkelstraat de Groenelaan in de wijk de Gorzen is voor een ieder wat wils van kledingwinkel tot cafetaria.

Nieuwland
Nieuwland is de meest veelzijdige wijk van Schiedam. Een plek waar culturen samenkomen. 

Pita delicatessen

Met de ambachtelijke (en halal) taarten van Paulina en haar team wordt elke viering een feest! Haar creatieve ontwerpen, afgewerkt met fondant, prints en echte bloemen zijn zó mooi, dat je ze bijna niet durft aan te snijden.

Zoete belevenis

In haar winkel kun je cupcakes en taarten op maat bestellen voor kinderverjaardagen tot bruiloften. Kies uit 16 verschillende vullingen in haar Proeverij, al dan niet met koffie of thee.

De workshops voor kinderen of volwassenen zijn een zoete belevenis. Wil je thuis aan de slag? Kijk dan in haar uitgebreide assortiment mixen voor macarons, cupcakes, brownies, biscuits en suikerkant met (glutenvrije) mixen van FunCakes.

Pita delicatessen
Hoogstraat 68
3111 HK SCHIEDAM
06-21108435
E-mail
website

Openingstijden

maandag10:00 - 14:00

dinsdag10:00 - 14:00

woensdag10:00 - 14:00

donderdag10:00 - 21:00

vrijdag10:00 - 17:00

zaterdag10:00 - 17:30

zondag12:00 - 14:00


Aanmelden