12 mei 2023 - 14 mei 2023

World Cocktail Weekend

Waar: Dutch Distillers District Schiedam
Wanneer: Op vr 12, za 13 & zo 14 mei
Let op! vd Valk Hotel niet op zo 14 mei

 

STEM HIER OP JE FAVORIETE COCKTAIL!
 

Wist je dat het op 13 mei World Cocktail Day is? Dutch Distillers District Schiedam kan dat natuurlijk niet voorbij laten gaan! Daarom wordt er (voor het eerst!) op 12, 13 én 14 mei World Cocktail Weekend georganiseerd in de binnenstad van Schiedam.

 

Activiteiten 

Tijdens World Cocktail Weekend zijn er op 12 en 13 mei verschillende activiteiten te boeken via de Distillers Academy, die sinds kort weer van start is! Via de Distillers Academy heb je de kans om alles te leren over distillaten door experts uit het vroegere hart van de jenever en gin industrie: Schiedam. Er zijn speciale, éénmalige tours en workshops te boeken die exclusief dit weekend worden gegeven door Schiedamse distilleerders en ondernemers uit de horeca.

Horeca

Tijdens World Cocktail Weekend wordt het ambacht van cocktails maken gevierd. Hierdoor kan je in jouw favoriete Schiedamse bars en restaurants genieten van een speciale World Cocktail Weekend-cocktail tegen een lagere prijs! Zo kan je nieuwe drankjes proeven, en leuke tentjes leren kennen.

Stem op jouw favoriete cocktail!

Je kan ook stemmen op jouw favoriete cocktail van het weekend, om zo jouw favoriete zaak een handje te helpen tijdens de cocktailcompetitie!
Stem hier op je favoriete cocktail!

Cocktailbingo

Spelregels
Ga langs zoveel mogelijk World Cocktail Weekend partners om kans te maken op één van de Dutch Distillers District prijzenpakketten inclusief goodies (en producten) van Schiedamse distillers. Haal een bingokaart op in het I-Punt/VVV of bij de deelnemende zaken. Bij iedere consumptie ontvang je een stempel.

Hoe meer stempels je hebt verzameld, hoe meer kans je maakt. Vul je e-mailadres in op de kaart, lever je deze in bij I-Punt de Waag, ontvang een linnen tas en ontdek of je in de prijzen bent gevallen op maandag 15 mei!  Nog een tip om extra kans te maken? Deel je foto’s tijdens World Cocktail Weekend op social media door @uitinsdam te taggen.
Let the games begin!

Deelnemende horeca:

 • De Markies
 • 1714
 • Jeneverie ’t Spul
 • Van der Valk hotel Rooftop Restaurant 16th (niet op zo 14 mei!)
 • Wijnbar Wijning
 • Oniria
 • Post
 • Café Sjiek
 • Brasserie Stadhuis
 • De Beurs 
   

S'DAM TIPT!

IDDF2024

IDDF2024

Brand bij de Branders

Brand bij de Branders

Cultuur Borrelt

Cultuur Borrelt

Terug naar evenementen

Aanmelden