16 april 2024

S'DANS | OFFprojects & Amos Ben-Tal

Waar: Theater aan de Schie, Wennekerpand, Vijgensteeg 2
Wanneer: Di 16 april
Hoe laat: Om 20:15 uur
Tickets: €16,50 
Koop hier je tickets

 

Een bekend Nederlands dansgezelschap brengt een avond in de maand een avondvullende dansvoorstelling, workshops, lezing, Q & A met de makers en veel meer. Op 16 april kijk je naar OFFprojects en Amos Ben-Tal. 

OFFprojects & Amos Ben-Tal

OFFprojects is een groep dansers en kunstenaars rond het werk van choreograaf en muzikant Amos Ben-Tal. De groep van voormalige dansers van NDT en Batsheva Ensemble creëert interdisciplinaire voorstellingen en staat bekend om zijn out-of-the-box benadering van dans. In deze speciale editie van S'DANS geven OFFprojects en Amos ons een exclusief kijkje in hun creatieve wereld, waarbij ze inzicht geven in hoe ze voorstellingen creëren en wat hen inspireert.

Als onderdeel van de avond tonen ze ook een uitgebreid fragment van hun laatste productie Songs And Silences, een betoverende reeks danssolo's, gedichten en muziekstukken (live gespeeld door Amos zelf). Dit programma is ideaal voor zowel ervaren dansliefhebbers die inzicht willen in het proces, als voor mensen die nieuw zijn met dans en een introductie willen.

Magnezy Dance Productions

Magnezy Dance Productions heeft als doel dans in Schiedam naar een hoger plan te tillen. Met de dansserie S’DANS (spreek uit: Schiedans) stelt zij een uitgebreid en gevarieerd programma van dansvoorstellingen samen in samenwerking met Theater aan de Schie.

In deze serie kan het Schiedamse publiek kennis maken met de grote artistieke kwaliteit en diversiteit van alom geprezen voorstellingen en zo een completer -en samenhangender- beeld van de Nederlandse dans als bloeiende kunstvorm verkrijgen.


Aanmelden