2 maart 2024

peuterfestival | dieren in de tuin

Waar: Theater aan de Schie, Wennekerpand
Voor wie: Voor kinderen van 2+
Wanneer: Za 2 maart
Hoe laat:
-Peuterparadijs: Vanaf 09:30 u
-Coco kan het! (2+) om 10 uur & 11:15 uur
-Dikkie Dik & Ik (2+) om 13:30 u
Koop tickets: per voorstelling €12,50
Spelen in het Peuterparadijs is gratis

 

Tijdens het Peuterfestival leven de kleintjes zich helemaal uit in Peuterparadijs 'Dieren in de tuin' en staan er 2 superleuke voorstellingen op het programma. 

Peuterparadijs | Dieren in de tuin

Alle kleuters gaan los in het peuterparadijs ‘Dieren in de tuin’. In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus of op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Ga op mee op avontuur en op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat. Kan jij alle dieren in de tuin ontdekken? 

Coco kan het! (2+) 

Coco kan het! is gebaseerd op het geliefde boek van Loes Riphagen. Neem plaats op één van de nesten op de vloer. Het voelt alsof je zelf Coco bent en aan het eind van de voorstelling mag uitvliegen! Een muzikale peuterdansvoorstelling over durf, iemand aanmoedigen, en samen sterk staan. Sla jouw vleugeltjes uit, verlaat het nest en dans mee! 

Dikkie Dik & ik (2+) 

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je op 4 pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt.

Dikkie Dik beweegt zich door interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. 


Aanmelden