21 januari 2023

peuterfestival op de boerderij

Waar: Theater aan de Schie, Wennekerpand
Voor wie: Voor kinderen van 2+
Wanneer: Za 21 januari
Hoe laat:
-Peuterparadijs: Vanaf 09:30 u
-Gonnie en Gijsje samen op stap (2+) om 10 & 11:15 uur
-Boer Boris is de baas (4+) om 13:30 u
Koop tickets: per voorstelling €12,50
Spelen in het Peuterparadijs is gratis

 

Tijdens het Peuterfestival leven de kleintjes zich helemaal uit in Peuterparadijs 'Op de boerderij' en staan er 2 superleuke voorstellingen op het programma. 

Peuterparadijs Op de boerderij

Ontdek samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. Heb jij het in je om een echte boer of boerin te worden?  

Gonnie en Gijsje samen op stap(2+)

Gonnie is een gansje. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg. Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap.

Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug? Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur, gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. 

Boer Boris is de baas (4+) 

In Boer Boris is de baas komen de bekende tekeningen van Philip Hopman en de fantasievolle teksten van Ted van Lieshout op het toneel tot leven! Speciaal voor de tiende verjaardag van deze populaire kinderboekenserie zijn de avonturen van Boer Boris te zien in een levensgrote kijkdoos. In dit driedimensionale theater verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelf de vogelverschrikkers! 

Beleef een dag van Boer Boris waarop hij elke keer is nieuws meemaakt. Hij krijgt een cadeau, helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie. 

 


Aanmelden