2 oktober 2021

peuterfestival

Waar: Theater aan de Schie, Wennekerpand
Voor wie: Voor kinderen van 2+
Wanneer: Za 2 oktober
Hoe laat:
-Peuterparadijs: Vanaf 10:30 u
-'Raad eens hoeveel ik van je hou' om 11 u
-'André het astronautje' om 13:30 u
Koop tickets: per voorstelling €12,50
Spelen in het Peuterparadijs is gratis

 

Tijdens het Peuterfestival leven de kleintjes zich helemaal uit in Peuterparadijs Onder de sterren en staan er 2 superleuke voorstellingen op het programma. 

Peuterparadijs Onder de sterren en de maan
Waan je tussen de sterren in de Sterrenfabriek, waar je naar hartenlust kunt spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig en  magnetisch! Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt...

De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen, of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om ermee te spelen.

Raad eens hoeveel ik van je hou (2+) 
Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. Dan heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen, fluistert hij: “ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!” 

‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ is een intieme muzikale voorstelling met poppenspel, gebaseerd op de populaire boekenreeks. 

André het astronautje (4+) 
André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim.  
André het astronautje veroverde al harten van alle jongens en meisjes die weleens een ruimtereis zouden willen maken. Want hoe word je astronaut? Hoe sterk en snel moet je zijn?  
Maak ook eens kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet. 

Het verhaal is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen er al 5 boeken over het astronautje. Deze voorstelling is ontwikkeld in nauwe samenwerking met André Kuipers.

 


Aanmelden