18 februari 2024

Luistersessie met KODA-Crew

Waar: In de Sodafabriek,  Makkerstraat 11
Wanneer: Zo 18 februari
Hoe laat: Van 14 - 18 uur
Tickets: Vrije bijdrage aan deur, vooraf reservering vereist (gratis)
 klik hier
Check ook de website

Het is tijd voor het onmisbare KODA-team om achter de draaitafels plaats te nemen in plaats van achter de bar. Deze middagvullende back-to-back-sessie wordt gevuld met de favoriete platen en deuntjes van de hosts en residenten.

Wat zullen ze meebrengen? Hoe zal het samensmelten? Vragen die onbeantwoord zullen blijven voor de afwezigen. Het zal de moeite waard zijn, dat beloven ze! 

Voorproefje van wie/wat je kunt verwachten: 

Taléa is al sinds haar kindertijd met gesloten ogen in de muziek gedoken, dankzij haar grootvader. In haar sets houdt ze ervan om stijlen te verkennen en te combineren. Verwacht van jazzy hip-hop tot gitaargeoriënteerde Turkse muziek en Braziliaanse deuntjes, enkele heerlijke groovy klanken. 

DJ en muzikant Glenn Hill uit Rotterdam brengt altijd een brede kennis van muziek met zich mee. Gespecialiseerd in moderne soul, overbruggen zijn sets vaak het gat tussen soul, jazz, funk, gospel, elektronisch, hip hop, r&b, Afrikaans, Braziliaans, folk, new wave en nog veel meer: niets is uitgesloten. 

Clarence uit Leiden is een enthousiaste platenverzamelaar en radiopresentator. Verwacht jazz en alles daaromheen. 
+ misschien zullen nog meer crewleden wat platen draaien. 

      

KODA

Verborgen in de monumentale Sodafabriek wacht een kleine luisterruimte op avontuurlijke luisteraars. Met minder dan 30 vierkante meter vloeroppervlak is KODA de perfecte plek voor super intieme luisterervaringen. Hier laten DJ's de krochten van hun platenkast horen, presenteren muzikanten hun nieuwe releases, en komen muziekliefhebbers samen om hun liefde voor muziek te delen. De ruimte is voorzien van een vintage Klipsch-geluidssysteem voor een geweldige luisterervaring. 

KODA is een non-profit ruimte met een open programma. De deur staat altijd open voor (lokaal) talent: organisatoren, muzikanten en DJ's kunnen hier hun eigen luistersessies organiseren. De ruimte is ook te huur (betaalbaar) voor oefensessies, repetities, opnamesessies of andere creatieve activiteiten en bijeenkomsten.

   

S'DAM TIPT!

Jeneverfestival 2024

Jeneverfestival 2024

IDDF2024

IDDF2024

Make Your Own Gin

Make Your Own Gin

Terug naar evenementen

Aanmelden