27 maart 2024

Wilfried de Jong & Cok v vuuren | literair café

Waar: Bibliotheek Korenbeurs
Wanneer: Wo 27 maart
Hoe laat: Van 20 - 22 u
Tickets: €10,00
Meer info en bestel hier je tickets

 

Woensdag 27 maart zijn Wilfried de Jong en Schiedamse gitarist Cok van Vuuren te gast bij Literair Café. De Jong leest onder meer voor uit zijn jongste bundel Schwung en Van Vuuren zal de verhalen muzikaal omlijsten. 

Wilfried & Cok

Wilfried de Jong maakte naam in het theater als helft van het cabaretduo Waardenberg en De Jong. Op televisie presenteerde hij programma’s als Holland Sport en meer recent 24 Uur met en het boekenprogramma Brommer op Zee. Als schrijver maakte Wilfried de Jong zijn debuut met de verhalenbundel Aal. Daarna volgden De linkerbil van Bettini, de bestseller De man en zijn fiets en een aantal bundels waarin zijn sportcolumns uit NRC zijn gebundeld. In 2023 verscheen Schwung: tien verhalen en een blues. Cok van Vuuren is een veelgevraagd gitarist, maar vooral bekend van Ocobar de voormalige huisband van Holland Sport. Boekhandel Post Scriptum verzorgd de boekverkoop. 

Literair Café

Gewoonlijk vindt Literair Café iedere laatste donderdag van de maand plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Inspirerende literaire avonden waarbij bezoekers naar aanleiding van een lezing, interview of gesprek hun eigen leeservaringen kunnen delen en elkaar kunnen ontmoeten, tijdens het optreden of bij de afsluitende borrel.

S'DAM TIPT!

Jeneverfestival 2024

Jeneverfestival 2024

IDDF2024

IDDF2024

Nationale Molendag Schiedam

Nationale Molendag Schiedam

Terug naar evenementen

Aanmelden