28 oktober 2022 - 4 december 2022

garden of eden

Waar: OpenArtExchange, Hoogstraat 85
Wanneer: Van 28 okt t/m 4 dec

Hoe laat:
-Wo t/m za: 10-18u 
-1e zo vd mnd: 13-18u
-Op afspraak (info@openartexchange.com)
Check ook de website of Facebook en Instagram

Tijdens de duo solo tentoonstelling Garden of Eden bekijk je mixed media werken en schilderijen van Sanda Amadou (Benin) en Anotoine Janot (Frankrijk).  

      

Garden of Eden

In Garden of Eden buigen Amadou en Janot zich over die schijnbaar onbereikbare plek vol verlangen, waar schoonheid en perfectie samenkomen met het sacrale, het spirituele, de eenheid van ons mens zijn. Kostbaar, kwetsbaar, cruciaal voor ons bestaan, de moeite waard om te beschermen, af te schermen, te canoniseren als verborgen safe havens, die alleen maar toegankelijk zijn voor insiders, zij die weten hoe te handelen met liefde, zorg en respect. Dat levert bijzondere en poëtische werken op, een dialoog vanuit zowel westers als niet-westers perspectief. 

OpenArtExchange 

OpenArtExchange is een internationale kunstgalerie die veelbelovende niet-westerse kunstenaars ondersteunt en verbindt met de westerse kunst- en cultuurwereld, onder meer via internationale residenties en tentoonstellingen met lokale kunstenaars vanuit haar locatie in het museumkwartier in Schiedam. Daarnaast representeert zij haar kunstenaars op internationale art fairs, kunstfestivals en andere kunstevents en online. 

S'DAM TIPT!

vier vrouwen en de nieuwe waterweg

vier vrouwen en de nieuwe waterweg

Straks gaat het jenever sneeuwen

Straks gaat het jenever sneeuwen

Spirituele Urgentie

Spirituele Urgentie

Terug naar tentoonstellingen

Aanmelden