Distillers Academy - Masterclass

Kies hier een datum

Tijdens dit unieke bedrijfsevent ben je na deze Distillers Masterclass een echte kenner! Je mixt, ruikt en herkent de botanicals en maakt kennis met de theorie van technieken en smaken.

Signature cocktail
De professionele bartender heet je welkom in de voormalige brandersmolen De Palmboom terwijl hij een heerlijke Distillers Academy signature cocktail voor je maakt.

College
Je beklimt de molentrappen naar de sfeervolle masterclassruimte. Hier leer je van een vak expert wat een distillaat uniek maakt aan de hand van botanicals en boeiende achtergrondverhalen. Proef, ruik en ontdek tijdens een proeverij hoe de verschillende dranken en merken zich van elkaar onderscheiden.

Perfect serve
Na het college neem je weer plaats aan de bar. De Startender geeft een vakkundige show weg: beroemde Schiedamse jenevers, gins, wodka’s, moutwijnen en likeuren gaan in een perfecte mix.

Met de juiste combinatie van ingrediënten (botanicals), verhoudingen, het beste glas, de ideale temperatuur en de ultieme garnering krijg je de Perfect Serve.

Experiment
Dan is het aan jou! Experimenteer en probeer terwijl je je eigen Perfect Serve samenstelt. De bartender geeft je tips & tricks over dranken, het juiste glas, botanicals en garnering.

Certificaat
Na deze gezellige masterclass verlaat je de Distillers Academy als expert en met een heus Distillers Certificaat.  Je bent een boeiende leerzame ervaring en kennis rijker. Je weet nu van alles over het ambachtelijke en bijzondere distilleerproces, de trends en ontwikkelingen van gedistilleerd in het algemeen en de Schiedamse distillaten in het bijzonder.

Tickets:

Voor €1100,00 (max 16 personen!) reserveer je deze unieke masterclass.

Bijzonderheden:

  • De masterclass bestaat uit: College, Perfect Serve, Experiment en Certificaat
  • De masterclass is van mogelijk van 11 - 18 u 
  • De Distillers Academy (in voormalige brandersmolen De Palmboom) staat voor 1,5 uur tot jouw beschikking
  • Ben je 18 jaar of ouder dan ben je welkom in de masterclass
  • Max. 16 personen
  • In de Distillers Academy in molen De Palmboom is geen lift
  • In de Distillers Academy is geen horeca
  • Reserveren is verplicht

Schiedam Partners volgt de covid- 19 richtlijnen van het RIVM. Blijf thuis bij koorts of luchtwegklachten. 


Nix18

Distillers Academy - Masterclass
SCHIEDAM

Tickets

Distillers Academy: Masterclass. max 16 personen
1100,00

Informatie/Boek

Aanmelden