Babita Versluis Parfum

Een betoverende wereld van parfum. Maak kennis met Babita Versluis Parfum, gespecialiseerd in kostbare geuren en huidverzorging. 

Down to earth

Behalve de biologische, lokaal ingekochte, alcohol voor de parfums, worden alle ingrediënten wereldwijd en met grote zorg ingekocht. Sinds kort ook direct van kleine, lokale boeren. Omdat alleen pure plantaardige oliën en plantenextracten worden gebruikt, bevatten de producten natuurlijke vitamines en mineralen die goed zijn voor de huid. Er zijn geen parabenen, kunstmatige kleurstoffen, plastic en minerale olie gebruikt. De producten zijn 'down to earth', in beginsel verpakt in eenvoudige amber glas apothekersflessen.

Workshop

Tijdens een inspirerende workshop word je door middel van een bijzondere geurenproeverij meegenomen naar de betoverende wereld van parfum. Laat je fantasie de vrije loop en componeer een persoonlijk parfum naar jouw eigen geursensatie. Als parfumingrediënten wordt gebruikgemaakt van etherische olie, absolutes en geurbouwsteentjes van natuur identieke geuren. Deze workshop is een echte geurbelevenis.

Indruk maken

Eigenaresse Babita Versluis hoopt dat haar producten je tot in de ziel raken, omdat ze gemaakt zijn om indruk te maken op jou, niet op de buitenwereld. 

Het parfum atelier is gevestigd in een mooi 18e-eeuws pand in het hart van Schiedam.
De winkel is incidenteel geopend op zondag en op afspraak.