SAU spirits op het water

Welkom aan boord! Al varend door het historische centrum van Distillers District Schiedam vertellen de mannen van SAU tijdens deze relaxte boat tour hun persoonlijke verhaal, proef je super lekkere SAU cocktails en heerlijke Molukse Sau hapjes.    

Dit wil je weten:  

Tickets: €29,95 p.p.  
BOEK HIER JE TICKETS
Wanneer: Za 5 augustus van 15:30 - 16:30 uur
Waar: Steiger Jenevermuseum, Lange Haven 74
Inclusief:   
- 2x Cocktail
- 2x Heerlijke Molukse hapjes  
-Te boeken voor max. 25 personen   
-De tour gaat door bij 15 personen
- Voor 18 jaar en ouder
 
-Vooraf reserveren is verplicht!

         

SAU Spirits  

SAU Spirits is het merk van een Schiedams Molukse familie, met een Schiedamse vader, Molukse moeder en hun 2 zoons. In 2015 ging de familie voor het eerst naar de Molukken, daar zijn zij in aanraking gekomen met Sopi. Een jeneverachtige drank die wordt gedronken bij speciale gelegenheden of met vrienden. Op de Molukken drink je Sopi met z'n allen, of je elkaar nu wel of niet kent, als de jerrycan tevoorschijn komt dan drink je, deel je verhalen en lach je samen.     

Saudara   

Toen is het idee ontstaan om een eigen Molukse drank te gaan maken. Terug in Schiedam heeft de familie hier hun eigen draai aangegeven en zo ontstond SAU Spirits: een jenever gemaakt met kruidnagel en limoen. SAU is een afkorting van saudara. Saudara is een brede omvatting van familie. Diepe vriendschap zou je daar ook onder kunnen scharen. 


Nix18

SAU spirits op het water
Lange Haven 72
3111 CH SCHIEDAM
E-mail

Aanmelden