30 december 2022

Stand-up het jaar uit!

Waar: Theater aan de Schie, Wennekerpand
Wanneer: Vrijdag 30 december
Hoe laat: Om 20:15 u
Tickets: €22,00
Koop hier je tickets

Wat is er beter dan het jaar afsluiten met een lach? Daar zorgt Theater aan de Schie op vrijdag 30 december voor met Stand-up het jaar uit! 
En na een avond lachen, gieren, brullen wordt de avond afgesloten met DJ Rodney Breen in het Grand Café.

Line-up

Stefan Hendrikx doet ruim 2 jaar aan stand-up comedy maar heeft nu al bewezen dat hij een topper is door bijvoorbeeld met gemak de Comedy Talent Award op zijn naam te schrijven. Daarnaast won hij dit jaar ook het Leids Cabaret Festival. Hij is lid van het Comedyhuis, maar was daarvoor al vaste kracht bij improvcomedy-collectief Flunknarf en te zien in de TV-programma’s Alpacas en Hufterproof. Unieke grappen. Geweldige energie. Samen met Andries Tunru vormt hij het duo ‘Beperkt houdbaar’. Kortom een topcomedian in de dop. Blij dat we nog even van hem mogen genieten voor we hem niet meer kunnen betalen, want dit wordt een grote!

Martijn Oosterhuis ademt comedy. Tijdens een bezoek aan de Engelenbak in 1994, een fameus open podium in Amsterdam, besloot Oosterhuis zelf het publiek te vermaken. De volgende dag belde zijn eerste opdrachtgever. Vanaf dat moment is Martijn Oosterhuis actief als cabaretier en stand-up comedian en heeft hij inmiddels honderden optredens op zijn naam staan. Oosterhuis trad onder meer op tijdens het Lowlands festival, Crossing Border, het Mundial Festival in Tilburg, A BIG Night of Comedy in Den Haag en de Boulevard in Den Bosch. Martijn won niet alleen de persoonlijkheidsprijs van Cameretten maar hij was ook de eerste Nederlandse comedian die meedeed aan Europa’s grootste internationale stand-up comedy festival 'So you think you're funny'  in Edinburgh en won zelfs de 4e prijs. Inmiddels kent Oosterhuis elke comedyclub van Nederland en België van binnen en van buiten. 

Finn Visser is als tweeëntwintiger altijd de jongste comedian in de zaal. Hier verteld hij dan ook moeiteloos over. Met een sympathieke agressie neemt hij je graag mee in zijn zoektocht naar zichzelf. Visser stond in april 2022 in de finale van Het Griffioen De Stoep cabaretfestival en won in november 2022 zowel de publieks- en persoonlijkheidsprijs van Het Groninger Studenten Cabaret Festival. 

Kor Hoebe is half-Pools en half-Nederlands. Dat maakt hem eigenlijk een Duitser. Kor groeide op in Engeland maar spreekt vloeiend Nederlands. Hij probeert kwetsbaar te zijn op het podium, niet omdat hij dat wil, maar omdat het moet. Kor is een geweldige M.C. die veel contact zoekt met het publiek. Hij lijkt op een liefdesbaby van Richard Branson en Boris Becker.

 

S'DAM TIPT!

Vuurwerkshow

Vuurwerkshow

Spirituele Urgentie

Spirituele Urgentie

Wittgenstein Project

Wittgenstein Project

Terug naar theater / concerten

Aanmelden