4 juni 2023

Hondentraining - Adrianushoeve | schaapskudde

Waar: Adrianushoeve, Woudweg 26 Schiedam (naast het viaduct over de A4)
Wanneer: Zondag 4 juni
Hoe laat: Van 13:00 - 17:00 uur
Tickets: Gratis
Graag vooraf aanmelden via 
info@lexthoen.nl of aansluiten (indien nog mogelijk) op dag zelf
Bijzonderheden: Kom bij voorkeur met de fiets, de parkeerruimte in de omgeving is zeer beperkt
Check ook Schaapskuddemiddendelfland.nl

Kom met jouw hond naar de Adrianushoeve want zondag 4 juni wordt er op de boerderij van de schaapskudde een hondenmiddag georganiseerd. Alle honden soorten/rassen met hun baasjes zijn welkom!

Baasjes met border collies of kelpies kunnen ervaren of hun hond interesse heeft om schapen te hoeden. De schapen worden in een 'pen' gezet, zodat ze veilig achter de hekken staan. De herder van Vockestaert zal samen met het baasje en zijn hond gaan kijken hoe de hond gaat reageren.  

Heb je een hond die niet geïnteresseerd is in schapendrijven of er niet geschikt voor? Dan zijn er ook een hoop leuke en leerzame spellen.  

Hondentrainster Adriane Bijlsma zal een korte demo geven en vervolgens kunnen baasjes met hun hond zelf ervaren wat leuk en nieuw is voor zijn/haar hond.  
Maak kennis met:

  •  hoopers
  • geurdetectie
  • frisbee
  • dogdance  

  

De Adrianushoeve

De Adrianushoeve is weer elke zondag open voor publiek. Op de thuisbasis van de schaapskudde kun je de boerderij bezoeken. En er is gratis koffie en thee. Ook is het museum geopend en de herder vertelt je graag meer over de schaapskudde.  

  


Op elke 1e zondag van de maand is er een themadag, op andere zondagen zijn er geen thema’s, maar ben je ook altijd welkom! 

S'DAM TIPT!

TOOST Foodtruck Festival

TOOST Foodtruck Festival

Cultuur Borrelt

Cultuur Borrelt

Proef! De Plantage

Proef! De Plantage

Terug naar evenementen

Aanmelden