8 februari 2024

cameretten festival | finalistentournee

Waar: Theater aan de Schie, Wennekerpand, Vijgensteeg 2
Wanneer: Do 8 februari
Hoe laat: Om 20:15 uur
Tickets: €22,50
Koop hier je tickets

 

Hilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale juweeltjes: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. De 3 finalisten van Cameretten Festival 2023 trekken langs theaters, poppodia en cultuurcentra om hun prijswinnende voorstelling voor jou te spelen.

Daveson Ignatia – Dwaze Dave

Bij Dwaze Dave worden de kleinste zaken groot, belangrijk of niet. Hij bekijkt de wereld om hem heen met een vergrootglas, bevraagt en windt zich op. De waarheid schuurt, is keihard en kan ook krom zijn. Dat kan Daveson niet accepteren. En… of je het nou met ‘m eens bent of niet: je kan niet om ‘m heen! Pas maar op!

Molly en Esmee – Ghost

“Ik zit als je binnenkomt direct links, niet te missen. Tot zo. X”
“Hallo?”
“Hallo?!”
Molly en Esmee doen een poging om het woord slet te herzien, maar komen dan in de knoop met hun eigen (seksuele) verlangens en hun morele kompas. Een moderne zoektocht met scheerschuim, functioneel naakt en een föhn.

BRO’S – BRO’S

BRO’S’ is een komische montagevoorstelling. In hoog tempo komen er korte scènes voorbij waarin steeds twee bro’s te zien zijn. Telkens verschillende personages die hun eigen absurde manier van communiceren hebben. Maar wat gebeurt er als dit schuurt? Is dit
lekker of niet? Dat weet je niet hè. Ja dat lees je goed, we hebben zojuist je gedachten gelezen. Mango! MANGO! Jahaaa… Ook álle wereldproblematiek wordt aangekaart. Letterlijk álles. Doe rustig.

Cameretten

Camerettenontdekt sinds 1966 de echte cabaretparels van de Nederlandse podia. Deze cabaretiers straalden eerder op het podium van Cameretten en hebben het pad vrijgemaakt voor een nieuwe generatie aanstormend talent: Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laureij, Alex Ploeg, Janneke de Bijl, Andries Tunru en vele anderen.    

S'DAM TIPT!

avond van het cabaret

avond van het cabaret

Ari Deelder & Benjamin Herman Kwartet

Ari Deelder & Benjamin Herman Kwartet

IDDF2025

IDDF2025

Terug naar theater / concert

Aanmelden