Distillers Specials

Met de 2 nieuwe Distillers Specials, ontwikkeld door Stichting Promotie Schiedam (SPS/S’DAM), openen Onder de Boompjes en Koninklijke De Kuyper hun deuren voor consumenten. De eerste data van deze nieuwe specials zijn nu bekend.

De special met Onder de Boompjes is een combinatiebezoek met het Nationaal Jenevermuseum Schiedam. Na het bezoek aan de Koninklijke De Kuyper genieten deelnemers van een proeverij bij Zavor Coffee Experience. Een Distillers Special kost €30 per persoon.

Distillers Special: Onder de Boompjes

Barrels van Onder de Boompjes

In Distillers Special: Onder de Boompjes komen authenticiteit, ambacht en vernieuwing samen. Je bezoekt de branderijen van het Nationaal Jenevermuseum Schiedam en Distilleerderij Onder de Boompjes. De op één na de oudste distilleerderij van Nederland, die blijft vernieuwen. De plek waar Sylvius Gin, Gin & Jonnie en een paar hele mooie jenevers worden gemaakt. Snuif de geuren op van de verse, natuurlijke ingrediënten die gebruikt worden in de jenevers en gin. En zie hoe het distillaat in huis gestookt en gebotteld wordt.

Distillers Special: Koninklijke De Kuyper

De Kuyper

Voor echte fijnproevers die van likeur houden in combinatie met koffie of thee is er de Distillers Special: Koninklijke de Kuyper. Met dit arrangement opent Koninklijke de Kuyper haar rijksmonumentale deuren voor consumenten. Na het bezoek aan de distilleerderij, waar de verschillende distillaten en extracten voor de De Kuyper likeuren gemaakt worden, gaan deelnemers op reis in de wereld van koffie of thee bij Zavor Coffee Experience. Deze proef je in combinatie met diverse likeuren van Koninklijke de Kuyper.

Beschikbare data

Distillers Special: Onder de Boompjes

  • Vrijdag 14 december

Tijdstip: 14:30 - 16:45 uur.

Distillers Special: Koninklijke De Kuyper

  • Donderdag 13 december
  • Donderdag 31 januari
  • Donderdag 14 februari

Tijdstip: 14:00 - 16:30 uur.

De Distillers Specials zijn te boeken op www.sdam.nl/tours 

Ben je 18 jaar of ouder? Dan kun je mee met de tours.